LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Bundproppen Brabrand forværrede VB-krisen

| NordicBet Liga | 47 kommentarer
Bundproppen Brabrand forværrede VB-krisen
Foto: BS Sports & Media
Brabrand overraskede stort, da klubben søndag eftermiddag slog Vejle Boldklub med 1-0. Vejle har dermed ikke vundet i seks kampe.

Vejle Boldklub overvintrede på en komfortabel førsteplads i 1. division, men på grund af en horribel start på foråret er klubben blevet vippet af pinden som duks i den næstbedste række.

Søndag eftermiddag skulle vejlenserne på jagt efter oprejsning, da de hjemme på Vejle Stadion fik besøg af Brabrand, som kæmper for livet helt nede i den anden ende af tabellen.

Men det var ikke til at se, at det var top mod bund i søndagens opgør. Brabrand kom bedst ud til opgøret, og der var i indledningen optræk til gode muligheder for aarhusianerne.

VB spillede sig dog ind i kampen og fik stille og roligt overtaget. Men det var uden, at der blev skabt store chancer.

Først efter 41 minutter blev det virkelig farligt. VB'erne holdt fast i et fint angreb og pressede Brabrand langt tilbage. Til sidst fik Simone Branca muligheden fra distancen, og hans afslutning var formentlig gået i mål, hvis ikke den var blevet blokeret af en Brabrand-krop.

Kort før pausefløjt var Brabrand lige ved at skabe noget på et hjørnespark, men Pavol Bajza var vågen i VB-målet og afværgede.

Anden halvleg fortsatte som den første. VB'erne havde bolden, men formåede slet ikke at skabe noget, der var det mindste farligt.

I stedet kom gæsterne på måltavlen. Efter 55 minutter tog Jacob Linnet chancen langt udefra, og hans flade spark fortsatte hele vejen ind i mål, hvor Pavol Bajza lignede en, der godt kunne have gjort mere for at nå den.

Efter knap 70 minutter var der igen ballade foran VB-målet, da Brabrand sendte et hjørnespark i feltet. VB'erne kunne ikke få bolden ud af feltet, og Brabrand-spillerne forsøgte ihærdigt at få bolden i mål - uden held.

efter 82 minutter var Vejle Boldklub lige ved at bringe sig tilbage i opgøret. Allan Sousa driblede sig fri og kom til afslutning i feltet, men afslutningen var ikke god nok til at udplacere Can Dursun i Brabrand-målet.

Vejle Boldklub forsøgte ihærdigt at sætte et afgørende tryk ind på Brabrand - men det lykkedes aldrig at score igen. Dermed led VB'erne et nyt pointtab, og klubben er nu helt nede på tredjepladsen.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

47 kommentarer

Kings&Kaliber 15:41          
Bye bye oprykning! Pisse elendigt - ikke andet at sige!
Bruger636728183 15:41          
Lad det være Sormanis sidste kamp. Føj hvor er det elendigt!!!
Kirke 15:41          
Jeg har ikke flere ord. Der er ingen undskyldninger . Dette er ikke sormanis skyld men der skal en ny en nu med gejst og andre ideer. Midtbanen er tung og langsom, angriberne smider sig som om de er blevet skudt og jeg kunne blive ved. Forza VB
ThePantsParty 15:42          
Jeg har nu set alle Vejles kampe her siden forårssæonen startede, og jeg tror ikke de har meget at gøre i Superligaen. Endnu en roddet kamp med alt for mange tandløse afslutninger oppe foran.
JohnHansen224 15:43          
Så stor en overraskelse var det heller ikke. Vejle har været elendige i foråret. Kæft det er spændende i toppen af divisionen nu!
VbRocks 15:43          
Hold kæft, hvor er det hårdt at være Vejle fan! Det er en eller anden sygdom i klubben, som kommer igen og igen. Håber snart at min klub knækker koden til oprykning. Men det ligner endnu en placering lige uden for opryking, hvis der ikke snart bliver scoret nogle mål. FORZA VEJLE!!!
Pulv 15:44          
Skræmmende hvor lidt energi holdet kommer med. Efter de kom bagud, kom der ingen reaktion - tvært imod virkede det som holdet mistede den sidste gejst. Særligt skuffende, at anføreren ikke går forrest og forsøger at trække holdet med op.
Fredag 19. april