Luk

Bundu drømmer om PL trods visa-udfordring

| 3F Superliga | 12 kommentarer

AGF-profilen Mustpha Bundus drøm er en dag at spille i Premier League, men et skifte til det engelske kan give udfordringer i forhold til at få visa, siger Bundu til B.T.

22-årige Mustapha Bundu var flyvende for AGF i efteråret, hvor det blev til otte kasser og ni oplæg i 3F Superligaen.

Bundus flotte efterår gør formentlig, at større klubber har fået øjnene op for offensivspilleren, og Bundu selv håber, at han engang i fremtiden kan komme til Premier League.

- Efter min mening er Premier League verdens bedste. Det ville være stort for mig, hvis jeg på et tidspunkt endte i en af klubberne her. 

- Men da jeg er statsborger i Sierra Leone, er der nogle visamæssige restriktioner, der skal løses, hvis min drøm skal blive til virkelighed, siger Bundu til B.T.

Bundu, der kom til AGF fra engelske FC Hereford i sommeren 2016, har kontrakt til sommeren 2021.

Køb billetter til AGF's kommende hjemmekampe her!


Af Martin Schmidt

12 kommentarer

TheUnitedWay 13:43          
Forlæng nu bare Bundu, du har det godt hvor du er.
T-Knogle 14:02          
Hvad er det der gør at Bundu har Visa problemer i England?
kennytrez 14:07          
Det er skønt hvis han har det godt, men hvis han skal blive ved at bygge på skal der drømmes om noget større. Men jeg brokker mig heller ikke hvis han tager en sæson eller to mere ;)
filthat 14:10          
For at få en arbejdstilladelse som ikke-EU spiller i England kræver det at spilleren har opnået et vist antal A-landskampe i de seneste to år.

FIFA Ranking 1 - 10: 30%
FIFA Ranking 11-20: 45%
FIFA Ranking 21-30: 60%
FIFA Ranking 31-50: 75%

Og da Bundu har 1 landskamp på sit CV og Sierra Leone lige nu er omkring nummer 120 på verdens rangslisten så er det temmeligt umuligt.
Kobey 14:36          
Men han er også alt for svingende i sine præstationer til at spille i PL. Han har jo kampe hvor min afdøde bedstefar ville ha gjort det bedre hvis man stillede urnen strategisk rigtigt på banen. Tror han ville have godt af at komme til Tyskland eller Holland, udvikle sig der og lære på et højere niveau end Suppen. Så MÅSKE, kan der stå PL senere i karrieren.
Steen A 14:43          
Men han er også alt for svingende i sine præstationer til at spille i PL. Han har jo kampe hvor min afdøde bedstefar ville ha gjort det bedre hvis man stillede urnen strategisk rigtigt på banen.
Der er ingen tvivl om at Bundu (og de fleste andre) har det svært i kampe, hvor modstander står meget lavt på banen og ikke efterlader nogen rum. Men det er vel også noget mere udbredt i superligaen end i PL? I morgen kommer der atter sådan en kamp for AGF, når Randers kommer på besøg, så her skal vi nok heller ikke forvente at se Bundu sprudle - hvis han da overhovedet er i startopstillingen. I forhold til den kamp er det dog et større problem, at Jon Thorsteinsson også er skadet, da han ville være klart at foretrække fremfor Ankersen til sådan en kamp.
Aarhus-Zapp 14:47          
@Kobey, så det du rent faktisk siger er, at du er enig i Bundus udtalelser, og ser som det som en mulighed med PL? Han siger intet om hvornår det skal være.
Onsdag 1. april