Luk

Bundu er ikke i tvivl: Der var straffe

| 3F Superliga | 14 kommentarer
Bundu er ikke i tvivl: Der var straffe
Foto: Getty Images

Infoboks

AGF - Randers FC
Superligaen Grundspil (16/02)
bet365 1,80 3,75 4,20
NordicBet 1,85 3,70 4,10
Oddset 1,85 3,55 4,20
YouBet 1,87 3,65 4,15

Mustapha Bundu mener, at straffesparket mod FC Nordsjælland var korrekt dømt, mens David Nielsen og Flemming Pedersen er mere i tvivl.

AGF vandt søndag eftermiddag 1-0 over FC Nordsjælland på et noget tvivlsomt straffespark ti minutter før tid.

FCN-stopperen var i duel med Mustapha Bundu, og der var tvivl om, hvorvidt AGF-angriberen var inde i feltet eller ej, og om det derfor burde have været et frispark i stedet.

Bundu selv er dog ikke i tvivl.

- Jeg har lige set det igen, og først og fremmest var det uden tvivl en forseelse. Folk er usikre på, om det var i feltet eller ej, siger Bundu og fortsætter:

- Jeg havde bolden uden for feltet, men min krop var inde i feltet, og det var der, han ramte mig. Måske rørte jeg ikke bolden derinde, men min krop var derinde, så jeg synes, det var et straffespark.

Cheftrænerne er i tvivl

FCN-træner Flemming Pedersen havde efter kampen svært ved at vurdere, om straffesparket til AGF var korrekt dømt eller ej.

- Jeg kunne ikke rigtig se situationen. Bundu blev spillet i brystet, og Mumin var bag ham, men om der blev begået en forseelse, kunne jeg overhovedet ikke se fra min position.

- Jeg hører, at der er snak om, hvorvidt det var inde i feltet eller ej, men det kunne jeg ikke se. Det hører med til spillet, og sådan er det, siger Flemming Pedersen.

David Nielsen er i tvivl om, om det var i feltet eller uden for, men en forseelse var der helt sikkert, mener AGF-træneren.

- Den kan være inde, og den kan være ude. Det er ikke det, det handler om. Jeg synes, det var godt set af dommeren, at der var en forseelse. Om det var inde i feltet eller uden for, er svært at sige, lyder det fra David Nielsen.

Patrick Mortensen omsatte straffesparket til slutresultatet 1-0 til AGF.

Køb billetter til AGF's kommende hjemmekampe her!


Af Martin Schmidt

14 kommentarer

whiskey 07:48          
Nej, der var frispark
pbx 08:26          
Tv viser nu klart at kontakten er uden for feltet. At han falder omkuld i feltet har ingen betydning. Den eneste forseelse der kan starte uden for feltet og føres ind i feltet til et straffespark er en holdesituation. Jeg mener så slet ikke der en en forseelse. Det er jo mere Bundo selv der går ind med stor kraft...det er jo også derfor de fortsætter ind i feltet efter kontakten og ikke bliver liggende uden for feltet.
SotD 08:31          
- Den kan være inde, og den kan være ude. Det er ikke det, det handler om. Jeg synes, det var godt set af dommeren, at der var en forseelse. Om det var inde i feltet eller uden for, er svært at sige, lyder det fra David Nielsen.
Det er jo lige præcis det det handler om Hr. David Nielsen. Man kan selvfølgelig også diskutere hvorvidt der er en forseelse eller ej, men her vil flertallet nok komme frem til at det er der. Så hele sagens kerne handler selvfølgelig om hvorvidt det er indenfor stregen eller udenfor.

Du roser jo heller ikke en dommer for at se, at der ikke var offside i en situation hvis han efterfølgende vælger ikke at anerkende det mål der blev scoret, fordi han ikke ser at bolden er over stregen.
Lifetec 08:38          
Det er jo mere Bundo selv der går ind med stor kraft...
Alene i denne superliga-runde har jeg flere gange lagt mærke til, at en spiller springe med stor kraft ind i en modspiller og får frispark. Enten fordi modspilleren beskytter sig med armene, dukker sig, eller man støder hovederne sammen. Så den må jo være god nok. Jeg synes så bare ikke reglerne er gode nok, da de netop burde forhindre voldsomt spil, og straffe den der har skyld i sammenstødet....
Generelt synes jeg alt for mange kampe bliver afgjort på straffespark, og det bliver nok kun værre når VAR kommer til landet. Håber forsvarsspillerne strammer op på dette område....
bruger 150809 08:40          
Skandale dommer runde igen .
Horsens snydt for klart straffe, FCK og AGF fik de tyndeste straffespark ever . Fatter ikke at VAR er så upopulært i England .
Fair nok Fair VAR er ikke 100 % skydesikkert, men kan man ikke leve med 95 % , frem for 85 % uden VAR.?
Der hvor VAR er ulempe er de lange spil stop og hands beslutninger , men uden VAR er det da klokkeklart at uden VAR fucker dommerne det totalt op.
BoroDane 08:51          
Selvfølgelig var der en forseelse. FCN spilleren er ikke i nærheden af bolden. Han springer direkte ind i ryggen/nakken på Bundu uden chance for at nå bolden, så hans eneste mulighed var at tage Bundu med i faldet. Klart frispark. Om Bundus krop var på stregen eller ej, da tacklingen blev ført igennem, er svær at bedømme i et splitsekund.
bold3520 09:03          
David Nielsen udtaler: ´ Den kan være inde, og den kan være ude. Det er ikke det, det handler om.´

Jo David, det er netop det det handler om!
Tirsdag 28. januar