Luk

Bundu skuffede Thorup: Han er ikke nok med

| 3F Superliga | 8 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - FC København
Superligaen Grundspil (07/03)
Bet25 2,90 3,35 2,33
Oddset 2,85 3,55 2,40
bet365 3,10 3,40 2,25

FC København-træner Jess Thorup var skuffet over Mustapha Bundu, der ikke var nok med i spillet og burde have scoret i 2-2-kampen mod Lyngby.

Mustapha Bundu havde flere gode chancer i første halvleg af 2-2-kampen mod Lyngby mandag aften. 

Lejesvenden fra Anderlecht formåede dog ikke at udnytte nogle af tilbuddene, hvilket skuffede hans cheftræner Jess Thorup, der derudover savnede en større deltagelse i spillet fra den 23-årige offensivspiller. 

- Jeg synes bestemt ikke, det var Bundus bedste kamp, men det tager jeg med ham selv. Han skulle score nogle mål, men jeg synes heller ikke, han er nok med i spillet, i forhold til de kvaliteter han har. Det er min vurdering, siger Jess Thorup.

Er du tilfreds med hans attitude?

- Det ved jeg ikke, om jeg skal kommentere på. Jeg siger, at for mig var det ikke hans bedste kamp. 

Til gengæld var der større tilfredshed at spore hos Jess Thorup, når snakken faldt på en anden lejesvend, nemlig Lukas Lerager. 

Den Genoa-ejede midtbanespiller blev indskiftet og scorede kort efter til 2-1, hvilket var hans første Superligamål i karrieren.

- Jeg læste lige inden kampen, at det ville blive Lukas’ første mål i Superligaen. Jeg kunne se, at han var glad for det, og han havde vel håbet på, at det var det afgørende mål, så vi kunne få de tre point. Desværre var det ikke det, fortæller Jess Thorup.

Næste weekend er AGF gæster i Parken hos FC København.

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Andreas Roesen og Jonas Dalgård
Lørdag 6. marts
Fredag 5. marts