Luk

Bundu strålede i profilspækket reservesejr

| Danmark | 5 kommentarer

Infoboks

Mustapha Bundu leverede både en assist og en flot scoring, da FC København tirsdag besejrede FC Nordsjælland med 2-1 i en reserveholdskamp.

Mandag vandt FC København med nød og næppe 3-2 over AGF i mesterskabsspillet, og dagen derpå skulle en række af løverne, der enten slet ikke var med eller ikke spillede så meget mod aarhusianerne, i ilden.

I en reserveholdskamp mod FC Nordsjælland spillede blandt andre Karl-Johan Johnsson, Nicolai Boilesen, Karlo Bartolec, Lukas Lerager, Nicolaj Thomsen og Mustapha Bundu, og særligt sidstnævnte skulle markere sig positivt.

Bundu forsøgte sig allerede tidligt i kampen, hvor FCN-keeper Marvin Vantruba dog stod i vejen, men efter ni minutter assisterede Bundu unge Elias Jelert, der afsluttede et flot FCK-angreb med målet til 1-0.

Få minutter senere tog Bundu sagen i egen hånd, da han efter en glimrende dribletur forbi flere FCN-spillere sparkede værterne foran 2-0.

Mustapha Bundu var nærgående igen en håndfuld minutter senere efter en omstilling, men Mikkel Kaufmanns tværpasning manglede det sidste for at finde Bundu.

FCN havde ikke meget offensivt at byde på i starten, men efter 39 minutter lykkedes det Andreas Bredahl at prikke bolden i kassen til 1-2 på et flad indlæg.

De to mandskaber havde aftalt, at anden halvleg blot skulle vare 25 minutter, og efter pausen stod der FC Nordsjælland på det meste.

Først måtte Simon Adingra se Karl-Johan Johnsson finde en glimrende redning frem efter 50 minutter, inden en FCN-spiller senere rundede FCK-keeperen, men ikke fik ramt det tomme mål.

Trods de fine chancer fik FC Nordsjælland ikke scoret yderligere, så FCK's reserver sejrede med 2-1 i opgøret.


Af Martin Schmidt
Onsdag 12. maj