Luk

Burnley-chef om udbryderliga: Forstår idéen

| Burnley | 1 kommentar

Infoboks

Burnley - Leeds
Premier League (15/05)
Oddset 2,95 3,60 2,30
bet365 2,90 3,60 2,30

Burnley-formand Alan Pace forstår grundidéen bag den nye Super League, men formanden forstår ikke, hvordan de engelske klubber kan overse fansene.

Den nye Super League har fået massiv kritik fra flere europæiske klubber og fodboldinteresserede, siden det mandag kom frem, at 12 europæiske storklubber vil danne en ny liga.

I den engelske klub Burnley fortæller klubbens formand, Alan Pace, at han grundlæggende forstår tankerne bag den nye liga, men at han ikke forstå, hvordan de deltagende engelske klubber kan overse fansenes holdninger til ligaen.

Det siger Alan Pace i et interview med BBC Radio 5 Live, skriver BBC Sport.

- Jeg forstår forretningsmodellen bag en lukket butik. Forståelsen af ikke at have forfremmelse eller nedrykning, men der er noget, der har trukket resten af verden til denne liga (Premier League, red.) og til denne specielle stemning, der er anderledes, siger Alan Pace og tilføjer:

- Jeg kan forstå det driftsmæssige og økonomien, der er i det. Men du er nødt til at kigge bagud og overveje, hvorfor du valgte at blive involveret i denne liga. Hvorfor valgte du at blive en del af sporten?

- Det gjorde du, fordi der er noget meget, meget specielt, og det er fansene, som skaber passionen. Du kan ikke ødelægge den del. Du kan ikke rive hjertet ud af kroppen og forvente, at kroppen lever videre, lyder det fra Alan Pace ifølge BBC Sport.

Seks af de i alt 12 stiftende klubber af Super League består af Premier League-klubberne Chelsea, Liverpool, Tottenham, Manchester City, Arsenal og Manchester United.


Af Krister Olsen
Torsdag 13. maj