Luk

Burnley stadig uden sejr trods to Cornet-mål

| Premier League | 3 kommentarer

Burnley har stadig ikke vundet en kamp i Premier League, men lørdag fik de dog et point, da de spillede 2-2 med Southampton, hvor Maxwel Cornet scorede to mål.

Southampton og Burnley var også i aktion lørdag, da de to mandskaber tørnede sammen på St. Marys Stadium i Premier League.

Her var gæsterne fra Burnley fortsat på jagt efter deres første sejr i denne sæson, og de fik da også en fremragende start på Premier League-opgøret, da Maxwel Cornet sørgede for jubel hos gæsterne.

Der var nemlig blot spillet 13 minutter, før angriberen havde bragt Burnley på 1-0. Her blev der slået en bold i boksen, hvor Cornet stod helt umarkeret og headede gæsterne foran.

Det går dog ikke Sean Dyche og resten af Burnley-mandskabets vej, da Southampton formåede at svare igen kort tid før pausen.

Denne gang var det Burnleys opdækning, som slog fejl, da Southampton straffede gæsterne på et hjørnespark. Her smed Nathan Redmond bolden ind til Valentino Livramento, og så var hjemmeholdet tilbage i kampen.

Det blev dog straks værre for Burnley, da de også endte med at komme bagud på St. Marys Stadium kort tid inde i anden halvleg.

Her forsøgte James Tarkowski at sende en bold op i banen, men den endte i stedet for fødderne af Ibrahima Diallo, og så gik det stærkt ned mod Burnley-målet. Her modtog Armando Broja bolden og sendte Southampton på sejrskurs.

Det fandt Cornet sig dog ikke, og så tog han sagen i egen hånd blot syv minutter senere og skabte stor jubel ude på Burnley-bænken.

Her modtog han bolden lidt uden for Southamptons felt, og så smadrede han bolden resolut mod målet, og det viste sig at være en god ide.

Bolden sejlede nemlig hele vejen ind i netmaskerne bag Alex McCarthy, og så havde Burnley skabt status quo i opgøret med udligningen til 2-2, som også blev kampens resultat mellem de to mandskaber.

Leeds og Wolverhampton tørnede også sammen lørdag i Premier League, hvor de to mandskaber måtte nøjes med et enkelt point hver, da Rodrigo udlignede for Leeds til 1-1 på et straffespark i overtiden.


Af Raymund Nelausen
Mandag 6. december