Luk

Burnley-veteran knockoutede Fulham

| FA Cup | 1 kommentar

Infoboks

Fulham - Burnley 0-3
FA Cup
31' 0-1 Jay Rodriguez
71' 0-2 Jay Rodriguez
81' 0-3 Kevin Long

Jay Rodriguez var med to mål og en assist den store hovedperson, da Burnley sendte Fulham ud af FA Cuppen med en 3-0-sejr på Craven Cottage.

Fulham og Burnley har masser at gøre med at sikre overlevelse i Premier League. Men søndag eftermiddag var liga-kvalerne sat på pause, da de to klubber tørnede sammen på Craven Cottage i FA Cuppen.

Joachim Andersen var ikke med i Fulhams trup til opgøret, så danskeren slap for at skulle holde styr på tjekkiske Matej Vydra.

Burnley-angriberen fik bolden i nettet i løbet af kampens første minutter, men offsideflaget røg i vejret fra linjedommeren, og Fulham slap for en ren mareridtsåbning.

Burnley var generelt bedst på Craven Cottage i kampens første fase, men værterne ramte også netmaskerne ved Aleksandar Mitrovic. Præcis som Vydra måtte han finde sig i at få scoringen annulleret for offside.

Efter en halv time blafrede nettet igen, og denne gang fik målet lov at tælle. Jack Cork slog en bold ind mod Jay Rodriguez, som kastede sig frem og pandede sit første mål siden juli sidste år i rusen til 1-0.

Fulham var tæt på udligningen efter 50 minutter. Joe Bryan trykkede af fra kanten af feltet og kun en enhånds-refleks fra Bailey Peacock-Farrell holdt forsøget ude. Keeperen nåede også at genere Mitrovic på returen.

Ellers var det Burnley, som kom frem til det meste, og med tyve minutter igen fordoblede gæsterne føringen. Vydra blev nedlagt i feltet og Jay Rodriguez udnyttede fra pletten til 2-0.

Den erfarne angriber havde en rigtig god dag, og med ni minutter igen fik Rodriguez med en brystaflevering også lagt læderet til rette for Kevin Long, som scorede et sjældent mål til 3-0.

Burnley er dermed videre til femte runde af FA Cuppen, hvor Bournemouth eller Cra


Af Casper Baunsgaard

1 kommentar

DerErKunEnKlubPåAmar 21:17          
Gad i ikke skrive artiklen færdig?
Lørdag 6. marts
Fredag 5. marts