Luk

Busuladzic glæder sig til europæisk fodbold

| Rumænien | 0 kommentarer

Infoboks

FC Arges Pitesti - Dinamo Bukarest
Liga I (04/12)
Oddset 3,90 3,30 1,87

Azer Busuladzic skal spille europæisk fodbold med Dinamo Bukarest i den kommende sæson, og det glæder han sig til.

Azer Busuladzic opnåede sammen med sin klub Dinamo Bukarest at vinde bronzemedaljer i den rumænske liga - og den tidligere OB'er har være glad for sit holds præstation i sæsonen, hvor han selv var fast mand på den defensive midtbane.

- Det har været supergodt. Vi har haft gode perioder og lidt mindre gode perioder. Vi var lidt under pres i grundspillet, men kom i playoff og havde mulighed for at vinde mesterskabet helt indtil sidste runde, siger Busuladzic til bold.dk.

- Vi ville selvfølgelig gerne have vundet, men vi var afhængige af, at de andre skulle tabe, siger Busuladzic, som måtte se FC Viitorul Constanta og ærkerivalerne fra Steaua Bukarest ende på de to første pladser.

Busuladzic kunne dog godt leve med bronzemedaljerne.

- Det var selvfølgelig fedt, og det betyder, at vi skal spille kvalifikation til Europa League, siger Busuladzic.

Dinamo Bukarest træder ind i tredje runde af Europa League-kvalifikationen og skal dermed igennem to kvalifikationsrunder, før man er i gruppespillet.

- Med lidt held i lodtrækningen tror jeg godt, vi kan komme til at gøre det godt, siger Busuladzic, som glæder sig til europæisk fodbold.

- Det betyder meget. Alle fodboldspillere vil gerne spille europæisk fodbold. Man kan rende ind i nogle store hold, og man kan få nogle fede oplevelser allerede i kvalifikationen.

- Jeg vil helst bare gerne i gruppespillet. Men hvis man trækker et godt hold, så får man en fed oplevelse. Vi kan komme til at møde AC Milan, og det er helt surrealistisk at tænke på, siger Busuladzic.

Azer Busuladzic fortæller, at Dinamo Bukarest arbejder på at forstærke truppen til den kommende sæson, men at der er også er interesse for flere af klubbens spillere.

nicolai@bold.dk


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Mandag 30. november
Søndag 29. november