Luk

Busuladzic: Selvfølgelig er landsholdet en drøm

| International | 6 kommentarer

Infoboks

Azer Busuladzic drømmer om at spille landsholdsfodbold for Bosnien-Herzegovina - men lige nu er al fokus rettet på at gøre det godt i klubben.

Azer Busuladzic nyder stor succes i Dinamo Bukarest i Rumænien i øjeblikket. Han har således spillet fuld tid i samtlige kampe i ligaen indtil nu. Og Busuladzic, som med sine bosniske rødder kan tørne ud for Bosnien-Herzegovina, er ikke bleg for at indrømme, at en landsholdstjans står højt på ønskelisten.

- Det er selvfølgelig en drøm at komme til at spille landsholdsfodbold. Det, tror jeg, alle fodboldspillere drømmer om, og det gør jeg også. Men lige nu har jeg bare fokus på klubholdet, siger en velovervejet Azer Busuladzic til bold.dk.

Den tidligere OB-spiller er klar over, at den bosniske landstræner Mehmed Bazdarevic udmærket ved, hvem han er. Skiften fra OB i Superligaen til den rumænske liga har i den sammenhæng været vigtig.

- Der har været lidt kontakt gennem min agent, og jeg tror også, de har set et par kampe. Det bliver fulgt tæt, fordi jeg spiller i en stor liga. De bosniske landstrænere kender ikke den danske Superliga særlig godt, men følger mere med hernede, siger Busuladzic. 

Men hvis man vil på landsholdet, så skal der gode præstationer til. Det føler dansk-bosnieren da også, at han har leveret, men det skal fortsætte frem i tiden, hvis han en dag skal trække trøjen over hovedet.

- Jeg ved de følger min udvikling. Men det er selvfølgelig rigtig meget op til mig selv. Hvis jeg spiller godt, så har jeg da også forhåbninger om at blive kaldt ind på et tidspunkt, men det er ikke det, jeg tænker på lige nu, siger han.

- Det vil selvfølgelig være et kæmpe skulderklap. Men det vigtigste for mig er bare at blive ved med at præstere godt, og så må vi se, hvad der sker, siger Azer Busuladzic.

På det bosniske landshold kan Azer Busuladzic blive holdkammerat med store, internationale profiler som Miralem Pjanic, Edin Dzeko og Asmir Begovic.

nicolai@bold.dk


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

6 kommentarer

Djedo10 20:29          
Min ven, du skal i top liga 5 før Bazdarevic lægger mærke til sig. Rumænisk liga er ikke step up, mere step down... gab
Navigatøren 21:42          
Min ven, du skal i top liga 5 før Bazdarevic lægger mærke til sig. Rumænisk liga er ikke step up, mere step down... gab

Bedre er Bosnien heller ikke, at vi ikke kan bruge en spiller fra den Rumænske liga. Der er trods alt spillere på landsholdet som render rundt et sted i Moldova.
sabel100 22:05          
Synes ikke bosnisk landshold er særligt godt!!! Han spiller for et hold som kan spille i Champions league og det tror jeg ikk OB kommer til i mange år frem så det et godt skifte han har lavet!!!
bruger 140292 22:29          
Hvordan kan du sige det er et step down?? den rumænske liga har et hold med næsten været år både i chl og europ league.. han får chancen for at spille europæisk fodbold, og det vil han aldrig komme til.. hvis han blev ved med at spille i OB. medmindre et skift til fck eller brøndby var kommet på tale. Og han må jo åbenbart have lagt mærke til ham.. siden han selv siger det at de har holdt øje med ham.
var store fan af azer da han spillede i OB og streamer da tit Dinamo bukarest kampe, for at følge med i hvordan han spiller. jeg tror på ham
Hercegovac10 22:42          
Han har siden sit skifte spillet rigtig godt og helt fortjent tilspillet sig en startplads. Han har i flere kampe fået topkarakter. Rigtigt godt skifte for Azer, og jeg tror og håber at det her bliver et springbræt til noget større.
Djedo10 09:05          
Hvad syns du så om DK landshold?
Lørdag 5. december