LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

BVB-boss: Kommer med alt i Europa League

| Champions League | 2 kommentarer
BVB-boss: Kommer med alt i Europa League
Foto: Getty Images
Dortmunds Peter Bosz føler, at hans hold gjorde en god figur mod Real Madrid og vil nu gå hårdt efter at få succes i Europa League.

Dortmund har haft det svært i denne sæson i Champions League og tabte onsdag den sidste gruppekamp mod Real Madrid med 3-2.

Det tyske storhold ender derfor på to point, men det er alligevel nok til en tredjeplads og dermed en tur i Europa League.

Cheftræner Peter Bosz vil gå efter succes i turneringen.

- Vi ville gerne have fortsat i Champions League, men nu er vi i Europa League, og vi vil gå efter at vinde den med alt, hvad vi har. Når vi får vores skadede spillere tilbage efter vinterpausen, ser det godt ud for fremtiden, siger Bosz ifølge UEFA's hjemmeside og uddyber om onsdagens kamp:

- Vi var ikke gode nok i starten og tillod dem at komme godt i gang, men derefter begyndte vi at spille godt og kom tilbage i kampen. Vi skulle vise, at vi kan være med på dette niveau, og det gjorde vi i begge halvlege. Det er godt for vores selvtillid.

- Vi kunne måske have fået mere ud af det i kampen, men så må man ikke lukke to mål ind tidligt i kampen. Nu skal vi begynde at vinde kampe igen, og så må vi se, hvor langt det rækker i Bundesligaen og Europa League.

Dortmund ligger nummer seks i Bundesligaen.

Stream ALLE lørdagens Premier League-kampe Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikkel Nøhr

2 kommentarer

Klåge-Åge 09:42          
UTROLIGT, at et på papiret så stærkt mandskab har fået latterlige to points i en pulje, der BURDE have udløst som minimum seks stensikre mod et cypriotisk mandskab, som var chanceløst mod puljens to øvrige hold.

Der er så sandelig plads til forbedringer i Dortmund for tiden - farcen hjemme mod Schalke i ligaen var heller ikke ligefrem noget at prale af . . .
Without Warning 09:59          
Hvis du lige kigger på skadeslisten gier det måske bedre mening
Lørdag 18. august
Fredag 17. august