Luk

BVB-chef til Reus: Koncentrer dig om sæsonen

| Bundesliga | 6 kommentarer
BVB-chef til Reus: Koncentrer dig om sæsonen
Foto: Getty Images

Infoboks

Eintracht Frankfurt - Dortmund
Bundesliga (22/09)
bet365 4,33 4,00 1,75
NordicBet 4,25 4,30 1,74
Oddset 4,20 4,30 1,72

Dortmund-sportsdirektør Michael Zorc har bedt Marco Reus om at koncentrere sig om den nuværende sæson i stedet for at bruge kræfter på at hverve spillere til sin klub.

Marco Reus er lige nu sammen med det tyske landshold, som fredag møder Holland.

I den forbindelse er han blevet spurgt ind til, om det kunne være spændende at få Leverkusens Kai Havertz som holdkammerat.

Til det har han svaret, at han vil gøre alt for at få Havertz til Dortmund, men hvis man spørger Dortmunds-sportsdirektør Michael Zorc, så skal Marco Reus nøjes med at fokusere på andre ting.

- Alle involverede bør gøre klogt i at koncentrere sig om den igangværende sæson, siger Michael Zorc ifølge Kicker.

Marco Reus har desuden fortalt, at han også gjorde sit for at overtale Julian Brandt til at komme til Dortmund – den mission lykkedes.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

6 kommentarer

Xinx 15:52          
Meget forfriskende at man skærer igennem på den måde. Uden at skulle behøves at nævne navne, så kender vi alle mindst én klub, hvis spillere altid kæfter op om at de vil have spiller x i deres klub og det bliver ret klamt at læse om i længden. Især når det sker så systematisk.
hfn 16:16          
Forstår godt Reus og fatter ikke det pylder om at man ikke må ønske sig holdkammerater... og Klubben du refererer til er nok FCB!
Alle Achtung 18:25          
Selvfølgelig må man det hfn. Jeg mener faktisk Reus blev spurgt om han mener Havertz ville passe ind i Bayern? Hvortil han så svarer at han ville gøre hvad han kunne for at få ham til Dortmund i stedet. Jeg ville dog blive overrasket hvis Dortmund er ville til at smide de 100 mio Eur efter en spiller.. men jeg kan da håbe..
Stankovic 20:40          
Sælger man Sancho næste sommer, så vil der givet vel være penge til at hente eksempelvis Havertz. Men som Zorc siger, så bør man koncentrere sig om denne sæson. For de seneste to kampe har ikke været opmuntrende.
hfn 22:12          
Alle Achtung - han kan sige hvad han vil (ja!) - som Bayern fan ser jeg dog hellere han tager syd på til FC Bayern :-)
Alle Achtung 11:57          
Alle Achtung - han kan sige hvad han vil (ja!) - som Bayern fan ser jeg dog hellere han tager syd på til FC Bayern :-)
Jeg tænker sgu også i er lidt foran der....
Søndag 22. september
Lørdag 21. september