Luk

BVB har et ansvar: Dårligere uden Sancho

| Bundesliga | 0 kommentarer

Infoboks

Bielefeld - Dortmund
Bundesliga (31/10)
Oddset 7,65 4,90 1,40
bet365 7,50 5,00 1,40

Dortmund-direktøren Sebastian Kehl er glad for, at klubben står fast på, at Jadon Sancho bliver i klubben, da man lever således lever op til sit ansvar som klub.

Jadon Sancho var over sommeren længe rygtet til Manchester United, og flere steder svirrer historierne da også om, at United fortsat håber på at hente Sancho.

Men Dortmund-direktør Sebastian Kehl er fuldt overbevist om, at Dortmund endegyldigt har formået at holde på den 20-årige englænder, og det glæder han sig over. Det viser nemlig, at klubben lever op til sit ansvar.

- Han er her – og han bliver her. Det er et vigtigt statement fra klubben, for vi har et vist ansvar. Uden Jadon, så er holdet dårligere, siger Kehl til Ruhr Nachrichten og fortsætter om Sancho:

- Jadon træner godt og professionelt. Han er glad for at spille fodbold. Og ja, en dag smutter han nok for en ny udfordring, men lige nu er han glad i Dortmund, og Dortmund er glad for at have ham.

Sancho har kontrakt med Dortmund til 2023. Han har været i klubben i tre år, efter han skiftede fra Manchester Citys ungdomsafdeling i 2017.


Af Jonas Dalgård
Fredag 30. oktober
Torsdag 29. oktober