Luk

BVB holder på komet: Liverpool er ikke alene

| Bundesliga | 5 kommentarer

Infoboks

Bochum - Dortmund
Bundesliga (11/12)
Oddset 5,70 4,70 1,50
bet365 6,00 4,50 1,50

Dortmund-bossen Sebastian Kehl afviser, at Jude Bellingham skal nogen steder, men han påpeger, at interessen omkring Jude Bellingham ikke kun er fra Liverpool.

Jude Bellingham har taget Dortmund med storm, siden den 18-årige englænder kom til klubben sidste sommer.

Det har ikke overraskende fået interessen til at blusse op omkring Bellingham, men han skal ingen steder lige nu, fortæller Dortmund-bossen Sebastian Kehl.

- Han er Dortmund-spiller, og han forbliver Dortmund-spiller, siger han til Sport1 og slår fast:

- Vi har ingen smertegrænse (for prisen, red.) og der er ingen frikøbsklausul.

For nylig er den unge midtbanespiller blevet sat i forbindelse med Liverpool, men det er ifølge Kehl ikke det eneste sted, at Bellingham er et interessant emne.

- Der er en masse interesse omkring Jude Bellingham, det er ikke kun Liverpool, siger Kehl, der ser interessen som noget positivt:

- Det er godt, at vi taler om vores spillere. Det viser, at vi gør noget rigtigt. Vi har meget at tilbyde i Dortmund, og vi vil gerne vinde titler, men det kræver, at vi beholder vores spillere.

- Bellingham er elsket her, og der er ikke nogen tegn på, at han forlader klubben lige foreløbig, slår Kehl fast.

Bellingham kan være på vej til at få selskab af sin 16-åige lillebror i Dortmund – det kan du læse mere om her.


Af Jonas Dalgård

5 kommentarer

Slettet(271043212311) 13:45          
Jeg fatter simpelthen ikke, at den type fodboldspiller kan være kun 18 år (født i juni).
FalconLFC 14:43          
Det er jo en katastrofe, at engelsk talenter som Sancho og Bellingham er nødt til at tage udenlands for at få spilletid og udvikle sig, for så at blive købt tilbage til England for monsterbeløb.

Hul i hovedet.
Yildis 14:51          
@Falcon:
Det er jo en katastrofe, at engelsk talenter som Sancho og Bellingham er nødt til at tage udenlands for at få spilletid og udvikle sig, for så at blive købt tilbage til England for monsterbeløb.

Hul i hovedet.
Enig i Sanchos tilfælde. Hans talent var uomtvisteligt, og alle klubber burde have en vej til førsteholdet for deres bedste talenter.

Hvad angår Bellingham, så var han allerede fast mand i Birmingham som 16-årig. Så det var jo ikke i jagt på spilletid, han tog til Dortmund. Der har han vel bare set udviklingsklubben Dortmund som det bedste match for ham, ligesom Raiola i forvejen har haft noget business der med Haaland. Jeg er sikker på, han også havde muligheder i England (også med spilletid inkluderet), men selv har valgt det fra.
Silverblue500 15:42          
slap nu af

så er de ikke bedre

bare se på Sancho han kan ikke spille sig på holdet i United.
de tager til udlandet fordi de ikke var gode nok til at spille i en PL klub. tænk på deres unge alder de ville aldrig få spille tid i en PL klub som 16-17 årigede fordi de var jo ikke så gode som de er nu.

Bundesligaen er 1 ½ hold resten er below pair.. detsværre jeg er Stor Freiburg fan og ellers peger pilen mod Dortmund men det er jo generalt den liga af top 5 som er mest kedlig hvis vi skal se på top 2 de sidste 14 år.

Jude er fantastisk for Dortmund og er da sikker på han også ville gøre sig godt i LFC med Klopp på sidelinien men kan ikke se hvorfor Sancho ville tilbage. han spillede fast samme gør jude.

( jeg kan godt se det er svært at sige nej til x2 løn ) men lad os nu der er lang vej enndu Sancho er hvad 21 og jude er stadig en baby.

Sancho skal spille fast hvis han skal kunne være med i PL.
han har ikke spillet fuld tid en eneste kamp. og han har 3 ud af 7 gange spillet mere end 33 min.. det er til grin med den giga pris.. han er 21.

om det er Ole, Eller ham der har stået for indkøbet og fejl bedømt Sancho lvl til Premier L. aner det ikke men f.. han er dyr for en bænke varmer :)
Zaphod 00:01          
Dortmund kan jo bare deres shit. De skaffer de største talenter og får dem videre til deres drømmeklubber. Det er sgu ret fantastisk.
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december