LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Byskov tager en tørn i 2. division

| 2. Division | 0 kommentarer
Byskov tager en tørn i 2. division
Foto: Jammerbugt
Transferfrie Michael Byskov tager en tørn i 2. divisionsklubben Jammerbugt frem til sommer, meddeler nordjyderne. 

Jammerbugt har hentet sig en solid forstærkning til forårets slutspurt i nedrykningsspillet. Den transferfrie Michael Byskov, der senest var hos Jimmy Nielsens Oklahoma, er således ny mand i klubben frem til sommer. 

- Michael er en alsidig spiller, som kan dække mange positioner. Jeg mener, Michael er bedst på den centrale midtbane, men han begår sig også både på kanten og en back. Så det giver os nogle muligheder.

- Samtidig er Michael utroligt arbejdsom ligesom han er teknisk stærk med en god boldomgang. En kæmpe motor, som kan være med til at fordele spillet og sætte nogle chancer op. Med sin alder og de mange 1. divisionskampe på CV’et kommer Michael også med noget rutine, der kan give ro i kampene, når tingene spidser til, siger cheftræner Lars Justesen til klubbens hjemmeside. 

- Der var flere ting herhjemme, der trak i mig, så derfor følte jeg tiden var inde til at vende hjem. Jeg kender Jan Rasmussen i Jammerbugt FC truppen, fra en fælles tid i Randers, og derigennem åbnede muligheden sig pludselig. Jeg havde en god snak med Lars Justesen og det endte med en god løsning for begge parter, supplerer Byskov. 

29-årige Byskov har tidligere spillet i klubber som Vendsyssel og Skive, ligesom han har seks førsteholdskampe for Randers FC på CV'et.

Se England - Tjekkiet Stream live på Eurosport Player  
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 22. marts
Torsdag 21. marts