LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Cagliari slipper for straf i racismesag

| Serie A | 6 kommentarer
Highlights: Cagliari - Lazio (Serie A)
'Jeg kan nyde ham uden, at det skal bakkes op af statistik' - Mølby foretrækker Messi fremfor Ronaldo
Highlights: Napoli - Cagliari (Serie A)
Highlights: Juventus - Torino (Serie A)
Cagliari slipper for straf i racismesag
Foto: Getty Images

Infoboks

Sampdoria - Juventus
Serie A (26/05)
bet365 4,20 3,75 1,80
NordicBet 3,95 3,90 1,86
Oddset 3,85 3,80 1,85

Cagliari får ingen straf efter 0-2-nederlaget mod Juventus i april, hvor gæsternes Moise Kean blev udsat for racistiske tilråb.

Juventus' angrebstalent Moise Kean kom i starten af april i fokus, da han under en udekamp mod Cagliari blev udsat for racistiske tilråb.

Kean scorede i kampen, og det fremprovokerede flere tilråb og siden en omdiskuteret udtalelse fra Keans holdkammerat, Leonardo Bonucci.

Det normalt hurtigtarbejdende italienske forbund har siden undersøgt sagen, og halvanden måned efter episoden har de nu truffet en afgørelse.

Og Cagliari slipper for straf, da forbundet skønner, at tilråbene 'objektivt set havde begrænset relevans', som det formuleres i afgørelsen.


Af Mikael Blond

6 kommentarer

Milanistar 18:21          
Kun én ting kan forklare de manglende straffe til Cagliari og Lazio; personerne i organisationen er selv racister, og mener derfor ikke at disse sindsforstyrrede "fans" gør noget forkert.
Salvini og Lega Nord har fået alt for meget magt i det land...
fairtrade 18:25          
Endnu en gang viser italien hvorfor de er med længder det klammeste land. man ka kun fryde sig over serie a er så elendig en liga at den er ved at falde fra hinanden. racisme er en del af hverdagen i det dybt korrupte land.
DocHolliday 18:51          
Ikke synderligt overraskende, et land og liga hvor racisme er så udbredt..
belden 20:00          
Skal lige love for folk generaliserer et helt land herinde.
Preben Selleri 21:00          
Du er da ikke helt rask fairtrade.
Helium 22:42          
Gad vide hvorfor Italien og Serie A har vaeret plaget af racisme igennem laengere tid. Er det noget historisk (anden verdenskrig, Mussolini?) eller maaske har Serie A bare altid vaeret en liga hvor en del af tilhaengerne ikke saetter pris paa spillere af (hovedsagligt) afrikansk baggrund. Under alle omstaendigheder trist der ikke blev statueret et eksempel i denne sag saa man kunne undgaa lignende episoder fremover.
Tirsdag 21. maj