Luk

Cagliari smed sejren til sidst i bundgyser

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

Cagliari - Salernitana 1-1
Serie A
73' 1-0 Leonardo Pavoletti
90' 1-1 Federico Bonazzoli

Cagliari var tæt på at sikre sig tre vigtige point i bundbraget mod Salernitana, men i overtiden flugtede Federico Bonazzoli udligningen i mål, så Serie A-opgøret endte 1-1.

Fredag aften var der bundgyser i Serie A, hvor Cagliari tog imod Salernitana. Begge hold lå placeret helt i bunden af rækken med blot syv point, men en sejr ville sende vinderen blot et point fra stregen.

Gennem kampen virkede det som om, at det var hjemmeholdet fra Cagliari, som jagtede sejren mest, og de kom da også frem til de største chancer.

Her var Nahitan Nandez i flere aktioner tæt på at bringe værterne i front, men publikummet på Sardegna Arena måtte vente på føringsmålet. I stedet var Salernitana tæt på at tage hjemmeholdet på sengen.

Kort tid før pausen dukkede Nadir Zortea nemlig op i Cagliaris felt, hvor han sendte et godt skud afsted. Heldet var dog ikke på Zorteas side, da bolden sejlede forbi målet.

Det lignede længe, at fredagens bundgyser ville ende uden en vinder, men 17 minutter før tid ville Leonardo Pavoletti det dog anderledes.

Han stod nemlig på det helt rigtige sted tæt under mål, da Joao Pedro formåede at smide en bold i feltet fra baglinjen, og den chance misbrugte Pavoletti ikke for Cagliari.

En vigtig scoring af hjemmeholdet, der nu var godt på vej mod tre vigtige point, som ville lune godt i den tætte bundstrid i Serie A.

Gæsterne fra Salernitana skulle nu frem på banen, men de var på ingen måde farlige fredag aften, men i dommerens overtid kom forløsningen alligevel.

Her endte det nemlig med, at Federico Bonazzoli blev den store helt for Salernitana, da han fik sendt bolden ind i netmaskerne med en flot flugter til 1-1, som skabte kæmpe jubel hos gæsterne.

Det endte også med at blive kampens resultat, og dermed må de to bundhold nøjes med et enkelt point hver i Serie A.


Af Raymund Nelausen
Onsdag 19. januar