LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Cagliaris ni mand stjal et point i overtiden

| Serie A | 11 kommentarer
Cagliaris ni mand stjal et point i overtiden
Foto: Getty Images

Infoboks

Cagliari - Roma 2-2
Serie A
14' 0-1 Bryan Cristante
41' 0-2 Aleksandar Kolarov
84' 1-2 Artur Ionita
90' 1-2 Darijo Srna
90' 1-2 Luca Ceppitelli
90' 2-2 Marco Sau
Det så længe ud til, at Robin Olsen og Roma skulle vinde over Cagliari, men i en yderst dramatisk tillægstid fik Cagliari både smidt to mand ud og udlignet til slutresultatet 2-2.

Roma sluttede i sidste sæson på tredjepladsen i Serie A, men i den nye sæson har det haltet noget mere for romerne.

Inden denne runde lå Roma derfor på syvendepladsen i Serie A med hele 20 point op til Juventus på førstepladsen. Lørdag aften tørnede Roma sammen med Cagliari på udebane.

Roma kom godt fra start, og efter knap et kvarter spil bragte gæsterne sig foran 1-0.

Et opspil i højre side endte for fødderne af Bryan Cristante, der fra kanten af feltet tornede en flad bold i kassen bag en chanceløs Cagliari-keeper.

Fem minutter før pausen blev det endnu bedre for Roma, da rutinerede Alexander Kolarov sendte et frispark mod mål.

Afslutningen ramte hjemmeholdets mur og ændrede fuldstændig retning. Det betød, at Cagliari-målmand Alessio Cragno kunne se bolden sejle i mål for anden gang i kampen, uden at han kunne gøre noget.

Lige før pausen var Cagliari nærgående, men en fremragende redning af Robin Olsen sikrede, at Roma kunne gå til pause med en føring på 2-0.

Midtvejs i anden halvleg benyttede kampens dommer VAR til at gense en situation om et muligt straffespark til hjemmeholdet, men han vurderede, at Kolarov ikke gjorde noget forkert og dømte derfor ikke straffe.

I kampens afslutning lykkedes det dog Cagliari at bringe spænding tilbage i opgøret, da Artur Ionita kom først på et hjørnespark og sendte 1-2-reduceringen i mål.

I kampens overtid steg dramaet en hel del. Først blev både Paolo Farago og Darijo Srna smidt ud for Cagliari, der dermed var ni mand i resten af kampen.

Imod alle odds lykkedes det Cagliaris ni mand at fremtvinge en udligning i femte tillægsminut, da Marco Sau blev sendt alene igennem og udplacerede Robin Olsen.

Roma fik aldrig svaret igen på den sene udligning, og derfor endte den dramatiske kamp 2-2.


Af Martin Schmidt
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april