Luk

Cahill bliver bestyrelsesmedlem i Belgien

| Jupiler Pro League | 0 kommentarer

Infoboks

Gent - Eupen
1. Division A (17/10)
Oddset 1,55 4,30 5,20
bet365 1,55 3,80 6,00

Den australske legende Tim Cahill træder ind i bestyrelsen i den belgiske klub KAS Eupen.

Tim Cahill trak sig i 2019 tilbage som aktiv fodboldspiller, men han har ikke forladt fodboldverdenen, hvor han mandag er præsenteret i en ny rolle.

Således træder den 41-årige australier ind i bestyrelsen hos den belgiske klub KAS Eupen, som han blandt andet er kommet tættere på igennem sin rolle i det Qatar-baserede selskab Aspire Zone Foundation, der er involveret i forskellige sportsprojekter.

- Jeg er stolt og spændt over, at jeg træder ind i KAS Eupens bestyrelse. Jeg brugte tid i klubben, før sæsonen startede, og jeg har studeret den fra distancen over det sidste år, og jeg kan se, at den har enormt potentiale, siger han til klubbens hjemmeside og fremhæver de ansatte i klubben, før han fortsætter:

- Jeg ser frem til at arbejde utrætteligt med klubbens bestyrelse, direktionen og den tekniske stab og hjælpe med at bygge klubbens identitet og bidrage til yderligere vækst og udvikling.

Tim Cahill har en lang professionel karriere bag sig, hvor han særligt gjorde sig bemærket med sine otte år i Everton.

Han spillede desuden 108 kampe og scorede 50 mål for det australske landshold, og de erfaringer skal nu bruges til at hjælpe KAS Eupen fremover.

KAS Eupen er efter fem runder af denne sæson nummer fem i den belgiske liga tre sejre og to remiser.


Af Jonas Dalgård
Søndag 17. oktober
Lørdag 16. oktober