Luk

Cajuste efter Newcastle-rygte: Vi må se

| 3F Superliga | 12 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (24/10)
Bet25 1,42 4,90 7,60
Oddset 1,42 4,60 8,00
bet365 1,36 5,00 8,50

Jens-Lys Cajuste kædes på ny sammen med Newcastle, men den svenske FC Midtjylland-spiller vil holde fokus på FC Midtjylland, for der er længe til, at transfervinduet åbner igen.

Newcastle-mediet Chronicle Live kunne for nylig - og inden overtagelsen af Newcastle - berette, at Premier League-klubben til vinter vil lægge et forhøjet bud på FC Midtjyllands Jens-Lys Cajuste.

Premier League-klubben skulle angiveligt være villig til at byde omkring 105 millioner kroner for 22-årige Cajuste, efter han i sommer ikke kom afsted – angiveligt fordi FCM krævede 110 millioner kroner, hvilket Newcastle ikke ville betale, men nu nærmer de sig altså angiveligt.

Hovedpersonen selv er i den svenske landsholdslejr blevet forholdt historien, og han vil for nu gerne holde fokus fra transfervinduet, og derefter 'må vi se'.

- Transfervinduet er lukket, så jeg vil bare fokusere på, hvor jeg er nu, og lige nu er det med landsholdet, og så er der lang tid til, at vinduet åbner igen, siger Cajuste til Fotbollskanalen og tilføjer om, at FCM's pris angiveligt var for høj til, at det kunne blive til et skifte.

- Sådanne dialoger bliver mellem os. Det eneste jeg ved, det er, at jeg skal arbejde så hårdt jeg kan og spille så meget, som jeg kan, og så må vi se.

Han fortæller, at han efter skader og sygdom er ved at være tilbage i højeste gear. 

Med det svenske landshold spiller Cajuste lørdag mod Kosovo, mens Grækenland kigger forbi tirsdag.


Af Jonas Dalgård

12 kommentarer

Slettet(291130211610) 13:05          
De 110 mio er da ikke noget problem nu.

Ja beklager, men den skulle jo komme.
Esbjerg - fan 13:15          
Men omvendt går de jo nok efter en højere kaliber nu.
NAsMaR 13:15          
Mon ikke de satser på noget andet end Cajuste nu.
Slettet(441842211010) 13:18          
Tue, det ikke noget galt i at sige, du har jo ret, men jeg tvivler vi skal bruge folk der kan gøre forskel i anden halvdel af sæsonen, så skulle han købes og udlejes i et halvt år, også se hans niveau an til sommer..men er der nogen med bedre kendskab r Superligaen, FCM og jls, der kan fortælle mig lidt mere om den gode svensker.. :)
JimWendler 13:41          
Altså klubbens sportslige ledelse vidste jo sandsynligvis godt allerede i sommers at MBS ville overtage klubben, så af den grund tror jeg ikke at det skulle betyde at de ikke stadig er ude efter Cajuste.

@Dhusby
Jeg har svært ved at se Cajuste skifte til en klub hvis planen er at han blot skal udlejes. Til det er der simpelthen for stor konkurrence om ham, både fra andre PL klubber og fra Frankrig og Tyskland
Slettet(441842211010) 13:45          
Jim, tak.. er han ren def mid eller har han offensive kvaliteter?
hollie 13:51          
Box-to-box med fysik og teknik. Tror sagtens han kunne blive en god pl spiller på sigt, men nu her…
Søndag 24. oktober
Lørdag 23. oktober