Luk

Cala raser: Vil opsige 'pinlig' Valencia-boss

| La Liga | 59 kommentarer

Infoboks

Real Betis - Valencia
La Liga (18/04)
Oddset 2,00 3,50 3,80
bet365 1,90 3,60 3,75

Juan Cala, som er under beskyldning for racisme, fortæller, at han vil opsige Valencia-præsidenten Anil Murthy, som ifølge Cala, lagde en pinlig støttevideo op af ham selv og Mouctar Diakhaby.

Siden søndag aften har en situation fra kampen mellem Cadiz og Valencia fyldt en hel del i diverse medier. 

Det skyldes en situation mellem Juan Cala og Mouctar Diakhaby, hvorefter sidstnævnte forlod banen med resten af Valencia-holdet, da Cala angiveligt havde ytret sig rascistisk mod den franske forsvarsspiller.

På et pressemøde tirsdag eftermiddag nægter Cala sig skyldig, mens han samtidig langer Valencia-præsidenten Anil Murthy, som har lagt en video op med Diakhaby for at støtte sin spiller.

- Det hele er et mediecirkus, som jeg har været offer for i de sidste dage. Det er offentlig-lynching. 

- Efter jeg har set den pinlige video af præsidenten (Anil Murthy, red) med sin spiller ved siden af ham (Mouctar Diakhaby, red), så håber jeg, at han gik til politiet for at opsige sig selv, for ellers gør jeg det. Jeg vil opsige ham, forklarer Cala og fortsætter:

- Jeg vil gå rettens vej mod alle de mennesker, som har ødelagt mit image og min ære. Siden hændelsen har jeg fået hundreder af beskeder fra tidligere holdkammerater, kollegaer og sportsdirektører, og jeg er glad for al den support, som jeg får i denne komplicerede tid.

Det er fortsat uvist, hvilke konsekvenser som sagen kan få fra Juan Cala, hvis kan bliver kendt skyldig for racisme.

 


Af Theis Fischer Brandt

59 kommentarer

MartinHerold 15:35          
Det er sgu satans. Hvordan skal man fælde korrekt dom, når der er to sider af historien og ingen beviser.
Gudsbenådet Gøgler 15:36          
Bagvaskelse!

Cala skal gå rettens veje for at straffe Diakhaby og hans kumpaner.

Vi kan ikke tillade, at kyniske løgnere som Diakhaby frit kan rende rundt og tilsmudse navnet på retskafne borgere som Cala, uden at have noget der bare minder om beviser for sine injurierende påstande.

Vi lever heldigvis i et retssamfund endnu, og så må det ulidelige twitter-segment bare rette ind.

Nu kom Valencia-spillerne heldigvis på banen igen, ellers skulle de naturligvis taberdømmes. Og løgeren Diakhaby tildeles en lang karantæne.
Petl 15:40          
Der er da lidt pudsigt at du snakker om at der ikke er beviser, men alligevel kalder Diakhaby for en løgner? Har du beviser for den påstand? Eller bagvasker du ham bare?
GoodOldArsenal 15:43          
Cala har udtalt, at han gerne vil snakke med Diakhaby og fortælle ham, at der ikke findes racisme i spansk fodbold, da alle holdene har flere sorte spillere på deres respektive hold. Hvad er det lige for en logik?

@Gudsbenået gøgler

Bagvaskelse? Kynisk løgnere? Retskafne borgere? Er du Juan Cala, siden du ved, at han 100 % er uskyldig og stiller ham på en pedistal som et offer for et komplot? Skal vi nu ikke lige se, hvad der bliver fundet af beviser, før du allerede har en forudintaget holdning til sagen.
Spenceflatulence 15:57          
Gudsbenådet Gøgler taler om retsprincipper, men har allerede dømt Diakhaby som løgner. Det er ironi i yderste potens.

Han burde i øvrigt skamme sig over, at pryde sig med lånte fjer. De ægte frihedskæmpere vender sig i graven.
mmahen1962@hotmail.com 15:58          
Goodoldarsenal

"Der findes ikke racisme i spansk fodbold" den sætning alligevel er til at brække sig over. Direkte løgn, og han er hamrende skyldig. Ser skyldig ud, og baseret på reaktionerne er det tydeligt.
Tirsdag 13. april