Luk

Calabria: Liverpool er vant til et andet tempo

| Champions League | 3 kommentarer

AC Milans Davide Calabria fortæller, at Liverpool i onsdagens Champions league-opgør viste, at de er vant til et andet tempo end milaneserne.

AC Milan var tilbage i Champions League onsdag aften efter syv års lang venten på at kunne deltage i den fornemmeste turnering igen.

Deres tilbagevenden startede på udebane mod Liverpool, som viste sig at være milaneserne for stærke, hvorfor de tog en 3-2-sejr.

AC Milans højreback, Davide Calabria, forklarede efter kampen, at Liverpool spillede i et højere tempo, end de var vant til fra den italienske liga, og det tog noget tid at vænne sig til.

- Liverpool startede virkelig stærkt, du kan se, at de er vant til et andet tempo og er et af de bedste hold i verden med formidable spillere i alle områder, forklarer Calabria Sky Sport Italia.

Milan gjorde dog en god figur mod Champions League-vinderne fra 2018/2019-sæsonen og førte faktisk kampen til pausen med 2-1 efter to hurtige mål.

Efter pausen kom Liverpool imidlertid igen godt ud og fik vendt kampen til slutresultatet 3-2.

Calabria, der var anfører til kampen, fokuserer på de positive ting efter kampen og kipper med hatten for Liverpool.

- Du må komplimentere din modstander engang imellem, erkender Calabria.

- I en atmosfære som den her, hvor Milan er i Champions League for første gang i syv år, og hvor det er første gang overhovedet for mange af os imod et af de bedste hold i verden, vil jeg sige, at vi gjorde det rigtig godt ved at få vendt tingene rundt og score to gange her.

Vi skal bygge på det positive, det er naturligt, at vi fik det svært til tider. Så snart vi fandt vores tempo, formåede vi at gøre ondt på dem.

Om anførerbindet tilføjer Calabria slutteligt.

- Det var ethvert barns drøm, specielt for mig, at lede holdet ud i dette fodboldteater. Det er en skam med resultatet, men vi håber at få flere chancer til at bevise os selv denne sæson.

AC Milan skal næste gang møde Atletico Madrid på hjemmebane den 28. september i Champions League-gruppespillet. Spanierne spillede 0-0 imod Porto onsdag aften.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Lørdag 16. oktober