Luk

Calvert-Lewin-hattrick: Ancelottis fortjeneste

| Premier League | 1 kommentar

Infoboks

Newcastle - Everton
Premier League (01/11)
Oddset 3,90 3,50 1,97
bet365 4,20 3,50 1,85

Everton-angriber Dominic Calvert-Lewin giver æren for sin målfarlighed til sin træner Carlo Ancelotti. Han roser også sin nye holdkammerat James Rodriguez.

Evertons engelske angriber Dominic Calvert-Lewin scorede hattrick, da holdet vandt 5-2 over oprykkerne West Bromwich lørdag i Premier League.

Calvert-Lewin scorede også, da Everton vandt 1-0 over Tottenham i første runde, og den 23-årige angriber giver i et interview på klubbens hjemmeside en stor del af æren til træner Carlo Ancelotti.

- Træneren er over mig hver eneste dag, når det kommer til førstegangsafslutninger og til at finde de rigtige placeringer i feltet, så jeg kan score. Heldigvis var jeg der i dag, og det er rart at det, jeg træner på, kommer til udtryk i kamp, siger Calvert-Lewin, der også har rosende ord tilovers for sin nye holdkammerat James Rodriguez:

- James er gledet direkte ind på holdet og i Premier League. Som angriber, er det fedt at spille med ham. Han skaber mange chance for mig, så det er jeg glad for. Han fik selv et mål mod West Brom, og jeg er glad på hans vegne, siger han.

Calvert-Lewin og Everton har lagt sig helt i toppen af Premier League-tabellen efter de to sejre i de første to kampe.

Næste opgave for holdet er på udebane mod Crystal Palace, der også er kommet godt fra start med to sejre ud af to mulige - senest en 3-1-sejr over Manchester United.


Af Jonas Nielsen
Mandag 26. oktober
Søndag 25. oktober