Luk

Camavinga: Jeg er glad men kun lige startet

| Champions League | 3 kommentarer

Infoboks

Inter - Real Madrid 0-1
Champions League gruppe D
89' 0-1 Rodrygo

Nyindkøbet i Real Madrid Eduardo Camavinga udtaler, at han er glad for sin start i klubben, men at det hele også kun lige er startet.

Real Madrid startede onsdag aften deres Champions League-kampagne, og det mod Inter på udebane, som det lykkedes at slå 1-0 på et sent mål af brasilianeren Rodrygo.

Rodrygo var kommet på banen i anden halvleg til at score det vindende mål, og nok engang var nyindkøbet Eduardo Camavinga positivt involveret, da han leverede assisten til målet på fornem vis.

Dermed har kun 18-årige Camavinga på bare 34 minutter for Real Madrid scoret og assisteret i sine to kampe for klubben. Han er derfor også godt tilfreds med sin start i Madrid, men han maner også til besindighed, og at det hele kun lige er startet.

- Jeg arbejder hver dag på banen for at præstere, og jeg er glad for at have lavet en assist og at have scoret. Men det er kun lige begyndt, vi har allerede endnu en kamp på søndag, siger Camavinga ifølge Marca.

Opbygningen til onsdagens mål skulle angiveligt være noget den franske teenager har trænet på allerede i sin tidligere klub Rennes.

- Jeg lærte og øvede mig på det spil i Rennes med Mathieu Le Scornet. Han fortalte mig, at jeg skulle aflevere og så løbe dybt. Federico Valverde gav den til mig, og jeg var heldigvis i stand til at give den til Rodrygo, som kunne lave målet, fortæller Camavinga.

En bemærkelsesværdig detalje ved målet for den unge midtbanedynamo.

Real Madrid møder i næste runde af Champions League Sheriff Tiraspol hjemme den 28. september, som vandt 2-0 hjemme over Shakhtar Donetsk onsdag aften.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Lørdag 16. oktober