LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Cambiasso: Havde ingen superstjerne i 09/10

| International | 13 kommentarer
WOW: Christian Poulsen lander fornemt trænerjob hos CL-kvartfinalister
Highlights: AC Milan - Inter (Serie A)
Highlights: Genoa - Juventus (Serie A)
Say what!? Juventus angiveligt interesseret i tidligere Superliga-spiller
'Ajax har en chance mod Juventus - den er bare ikke så stor'
Cambiasso: Havde ingen superstjerne i 09/10
Foto: Getty Images

Infoboks

Sampdoria - Juventus
Serie A (26/05)
bet365 4,20 3,75 1,80
NordicBet 3,95 3,85 1,87

Esteban Cambiasso mener, Juventus har bedre forudsætninger for at vinde Champions League end Inter havde i 2009/10. 

Inter blev i 2009/10-sæsonen den seneste italienske vinder af Champions League, men efter to tabte finaler i de seneste år spås Juventus i denne sæson gode muligheder for at gå hele vejen.

3-0-sejren over Atletico Madrid forleden understregede det faktum, men den tidligere Inter-profil Esteban Cambiasso mener, Juventus har nogle helt andre forudsætninger end Inter havde i 2009/10, hvor de vandt the treble.

- Jeg kunne putte min arm omkring mine holdkammerater og fyre op under dem før de store kampe, men jeg scorede ikke tre mål, siger Cambiasso til Sky Sport Italia og tilføjer:

- Vi havde ikke en superstjerne som Cristiano Ronaldo eller Messi, der er to unikke spillere, der gør en forskel. Vi havde en spiller som Samuel Eto'o, som kom til efter at have vundet en treble med Barcelona.

- I modsætning til Juventus lavede vi ingen comebacks, men da vi slog Chelsea ud gav det os tro på tingene på et tidspunkt, hvor det nærmest var umuligt at gå videre. Det er ingen ligheder mellem os og Juventus.

Inter besejrede i 2009/10 i knockoutrunderne Chelsea, CSKA Moskva og Barcelona, inden de slog Bayern München 2-0 i finalen.Af Mikael Blond
Tirsdag 21. maj
Mandag 20. maj