Luk

Canadier knækkede Nelsson i Istanbul-brag

| Super Lig | 0 kommentarer

Infoboks

Besiktas - Galatasaray 2-1
Süper Lig
35' 0-1 Alexandru Cicaldau
39' 1-1 Cyle Larin
64' 2-1 Cyle Larin
81' 2-1 Mostafa Mohamed

To mål af canadiske Cyle Larin blev afgørende, da Besiktas slog Victor Nelsson og Galatasaray 2-1 i tyrkisk stormøde.

Victor Nelsson indtog en plads i midterforsvaret, da der var Istanbul-storkamp mellem Galatasaray og Besiktas mandag aften.

Gæsterne fra Galatasaray kom i spidsen ti minutter før pausen, hvor Alexandru Cicaldu fik plads til at forsøge sig lige foran feltet.

Den chance greb, og han hamrede bolden ind i nederste målhjørne til 1-0 for Galatasaray, som dog hurtigt kom ned på jorden igen.

Føringen holdt nemlig ikke andet end fem minutter, før  Besiktas slog et indlæg, som Nelsson ikke nåede op til. Det gjorde derimod Cyle Larin lige bag ham, og så var der udlignet til 1-1.

Efter 65 minutter var Larin igen på pletten og vendte kampen på hovedet. Et hjørnespark blev forlænget tæt ind under mål, hvor den canadiske angriber skrabede bolden det sidste stykke over stregen.

Galatasaray fik muligheden for at sikre sig det ene point fra straffesparkspletten, men Mostafa Mohamed brændte med ti minutter igen.

Besiktas vandt 2-1 og er nu treer i Super Lig med 20 point. Galatasaray har tre point færre, men er helt nede som nummer otte.
 


Af Casper Baunsgaard
Mandag 6. december