LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Canadier må udskyde Marienlyst-gensyn

| 2. Division | 0 kommentarer
Canadier må udskyde Marienlyst-gensyn
Foto: Marienlyst

Infoboks

Marienlyst - Hillerød
2. Division Nedrykningsspil (27/04)
Oddset 3,85 3,75 1,77

Se Tottenham - Brighton

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
Den canadiske kantspiller Evan James kommer ikke tilbage til Marienlyst lige med det samme på grund af en skade, men han vil gerne tilbage til Danmark, når han er fit.

Marienlysts nye sportschef Carsten Hemmingsen har erklæret sig åben for at hente den nordamerikanske duo Evan James og Jonny Dolezal tilbage til foråret, hvis fynboerne kan tilbyde nogle ordentlige forhold.

Men for kantspilleren James, der har spillet én A-landskamp for Canada, bliver det ikke til et dansk comeback lige foreløbigt.

- Den skade, jeg pådrog mig i efteråret, driller stadig, siger James, der måske skal under kniven for at få løst sit problem og fortsætter:

- Jeg blev både glad og ked af det, da jeg sidste uge på bold.dk læste Carsten Hemmingsens udtale, at han gerne ser Jonny og mig tilbage i Marienlyst. At Hemmingsen, der sidste år var træner i en anden pulje end vores, har lagt mærke til mine kvaliteter, ser jeg som et kæmpe skulderklap til mig.

James nåede at markere sig for Marienlyst med fire pokalscoringer og vil gerne tilbage til Danmark, når han er fit.

- Dansk fodbold er attraktiv for en spiller som mig, der er hurtig og har en fin teknik, men som ikke er 186 cm og vejer 85 kg., så jeg har bedt min agent holde kontakten til Marienlyst med henblik på et gensyn, så snart jeg er min skade kvit, siger James.

Marienlyst, der i foråret spiller med i oprykningsspillet, har hentet folk som Sandro Spasojevic og Derrick Nissen ind denne vinter.

Se Tottenham - Brighton Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 23. april
Mandag 22. april