Luk

Capellas: FCN-keeper presser OB-komet

| EM U21 | 0 kommentarer

Infoboks

SønderjyskE - FC Nordsjælland
Superligaen Grundspil (20/10)
bet365 2,50 3,75 2,50
NordicBet 2,45 4,00 2,50
Oddset 2,50 3,70 2,65

U21-landstræner Albert Capellas roser OB's Oliver Christensen for en flot sæsonstart, men understreger, at pladsen i U21-buret ikke er sikret.

OB's unge målmand Oliver Christensen har fået en flot start på sæsonen, og U21-landstræner Albert Capellas har været imponeret over keeperen.

Capellas understreger dog også, at kampen som målmand på U21-landsholdet er helt åben mellem først og fremmest Christensen og Peter Vindahl Jensen fra FC Nordsjælland, mens også andre keepere presser sig på. 

- Vi er meget tilfredse med de to målmænd, der er inde omkring holdet lige nu, og jeg har nogle gode målmænd at vælge imellem. Jeg har ikke kun Oliver og Peter, der er også andre målmænd, som for eksempel Oskar Snorre, siger Capellas til bold.dk.

- Oliver gør det rigtig godt for OB, hvor han har fået en masse clean sheets. Det er meget vigtigt med succesoplevelser for unge målmænd, og vi kan mærke, at han udvikler sig meget af det og får en masse selvtillid, og starten har været rigtig god for ham.

- At han har fået så god en start på sæsonen er selvfølgelig godt for klubben, men det er også godt for os.

Albert Capellas forklarer, at Christensens kontinuerlige kampe for OB i Superligaen giver ham en fordel i forhold til de øvrige målmænd. 

- Desværre får Peter og Oskar ikke så mange minutter, og det er en af grundene til, at Oliver indtil nu har været valgt som nummer et. Men Peter presser ham virkelig hårdt for spilletid.

- Oliver spiller hver eneste uge med sit hold, og det er en stor fordel, for han har kamprytmen, som de andre ikke har. Og han spiller ikke bare, han spiller også godt, og derfor har han indtil nu været vores førstevalg. Vi må se, hvem der spiller de næste kampe, siger Capellas til bold.dk.

Det danske U21-landshold spiller den kommende uges tid to kampe mod Nordirland og Finland. 
 


Af Mikkel Nøhr

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 19. oktober
Fredag 18. oktober