Luk

Capellas: Skov Olsen får gennembrud i Serie A

| Serie A | 1 kommentar

Infoboks

Bologna - Roma
Serie A (22/09)
bet365 2,75 3,50 2,45
NordicBet 2,75 3,65 2,45
Oddset 2,70 3,65 2,45

U21-landstræner Albert Capellas føler sig overbevist om, at Andreas Skov Olsen nok skal slå igennem i Serie A-klubben Bologna.

Den nyudnævnte U21-landstræner Albert Capellas udtog mandag sin første trup, og her var Andreas Skov Olsen en af få gengangere fra den seneste U21-trup.

Den 19-årige kantspiller forlod denne sommer de trygge omgivelser i FC Nordsjælland til fordel for Serie A-klubben Bologna.

På flere måder et noget utraditionelt klubskifte, men Albert Capellas spår Andreas Skov Olsen succes i det italienske.

- Andreas er et kæmpestort talent, og det ved alle i Europa. Alle i de største ligaer holder et vågent øje med spillerne i Superligaen.

- Det er ikke let at spille i Serie A, så han skal kæmpe hårdt for at få spilletid, men ingen er i tvivl om hans kvaliteter, og jeg er sikker på, at han slår igennem dernede, siger Capellas til bold.dk.

Andreas Skov Olsen nåede at score 27 mål i 51 kampe for FC Nordsjælland. 

Samme tendens i Danmark og Spanien

Igennem årene har der været en lang række eksempler på danske spillere, der i en ung alder er skiftet udenlands uden den store succes.

Albert Capellas, der har trænererfaring fra hele kloden, slår dog fast, at det ikke kun er en tendens i Danmark.

- Visse spillere får problemer med spilletid, hvis de forlader Superligaen for tidligt, så for nogen er det bedre at vente et år eller to, så de er mere modne.

- Men det samme sker i Spanien, hvor unge spillere også tager til udlandet for tidligt og får problemer, siger Capellas og fortsætter:

- Man skal for det første sørge for, at man selv er klar, og dernæst skal man vælge en klub, der spiller på en måde, som passer til én, siger U21-landstræneren.

51-årige Albert Capellas har som træner været i FC Barcelonas ungdomsafdeling, mens han blandt andet også har været assistenttræner i Vitesse, Brøndby og Borussia Dortmund.


Af Martin Schmidt

1 kommentar

Batistuta4ever 07:37          
Kan kun håbe det går godt for den unge mand. Jeg er dog sikker på at han valgte forkerte klub og liga
Lørdag 21. september
Fredag 20. september