Luk

Capellas: Vi var forberedt men blev overrasket

| EM U21 | 0 kommentarer
Capellas: Vi var forberedt men blev overrasket
Foto: Anders Kjærbye / fodboldbilleder.dk

Albert Capellas mener, at det danske U21-landshold blev overrasket over Nordirland i anden halvleg, selvom holdet havde forsøgt at forberede sig på det.

Det danske U21-landshold måtte se sig frelst af et utroligt Jens Odgaard-mål, efter Nordirland var kommet på 1-1 i anden halvleg af torsdagens EM-kvalifikationskamp.

Efter en god første halvleg, hvor Danmark planmæssigt var kommet foran, så overraskede nordirerne med et højere pres i anden halvleg, og det havde landstræner Albert Capellas ellers forsøgt at forberede sit hold på, siger han til bold.dk.

- Vi var i fuld kontrol i første halvleg, og vi havde kampen præcis som planlagt. Vi gav kun en chance væk og havde en god følelse, siger han og fortsætter.

- Vi talte i pausen om, at vi ikke skulle blive overrasket i anden halvleg, men det blev vi. Vi snakkede om det, men nogle gange gør modstanderen også noget i en kamp.

- Vi mistede intensitet, og de pressede smallere, højere og mere aggressivt, så vi fik større problemer med at bygge op og spillede for meget bagud. Så prøvede vi lange bolde, og så var kampen på deres præmisser med dueller, andenbolde og mere fight.

Efter den nordirske udligning skiftede Capellas system til 3-4-3, og det gav pote, da Jens Odgaard til slut fik muligheden for at bringe Danmark på 2-1.

- Nordirland udlignede, men vi havde talt om, at vi ikke skulle gå i panik, så vi fortsatte og skiftede system for at være mere offensive. Vi pressede dem ned i deres felt, og heldigvis gav Jens’ inspiration os sejren, forklarer han og fortsætter om det spektakulære mål.

- Det handler om inspiration. Det kan man ikke træne, det er talent. Det handler kun om hans talent. Alt æren går til ham for det mål.

Odgaard kom på banen med tyve minutter igen, og han havde udover sit mål også en god chance, som han dog endte med en forkølet afslutning.


Af Jonas Dalgård

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 16. oktober