Luk

Cappis efter BIF-debut: Ville gøre en forskel

| 3F Superliga | 11 kommentarer

Infoboks

AGF - Brøndby IF 1-1
Superligaen Grundspil
10' 1-0 Jon Thorsteinsson
41' 1-1 Kevin Mensah

Christian Cappis fik søndag sin debut for Brøndby, da han kom ind mod AGF og gjorde et godt indtryk, og det var vigtigt for amerikaneren at kunne gøre en forskel, fortæller han.

Christian Cappis valgte op til denne sæson at udskifte en tilværelse i 1. division ud med toppen af dansk fodbold, da han skiftede fra Hobro til Brøndby.

Søndag aften fik amerikaneren så sin debut, da han blev smidt i aktion med en halv time igen af opgøret mod AGF. Her viste Cappis flotte takter på midtbanen, og det var også hans mål.

Det fortæller Cappis til 3point.dk.

- Når man kommer ind i en kamp, vil man altid gerne gøre en forskel på en eller anden måde. Jeg følte, at jeg kunne bidrage til holdet med noget af det, vi havde brug for i de sidste 20-30 minutter, så det er jeg glad for, udtaler Christian Cappis.

21-årige Christian Cappis har kontrakt med Brøndby frem til 2025.


Af Raymund Nelausen

11 kommentarer

Venstrefodet fjols 18:40          
På 20 minutter formåede han vel nærmest at blive Brøndbys bedste, hvorimod Corlu var forfærdelig. Cappis kunne meget vel blive denne sæsons åbenbaring!
fodboldfan85 18:44          
Altså hans to første aktioner var Uhre som lavede hæl til ham så han kom i afslutningspositioner.

Mere end Corlu som slet ikke fik sat noget præg på kampen. Han virker slet ikke klar til den type fodbold som Superligaen foregår på lige nu, så det var næsten de åbenlyse modsætninger i spillertyper.
Meefa 18:57          
Man har intet hørt til Corlu siden slåskampen mod Hobro xD
Vestegnen!! 19:04          
Han viste jo allerede prøver på sit talent, sidst han var i Superligaen, men jeg synes godt nok, at det var lovende i går. Det kunne være fedt, hvis det for én gangs skyld blev Brøndby, som fandt en potentiel profil (a la Bah) i en lavere række/mindre klub.
Romeo Detlev 19:13          
Mere Cappis tak!
jesperyellow 19:48          
Corlu skal spilles i positioner hvor han kan sparke på mål, men han skal oppe sig hvis han vil bevare sin plads. Både Frendrup og Cappis virker mere tændte og giver mere til midtbanen. Bif mangler netop det Lindstrøm bragte - noget offensiv power.
Friisenfriis 21:31          
Det kunne være fedt, hvis det for én gangs skyld blev Brøndby, som fandt en potentiel profil (a la Bah) i en lavere række/mindre klub.
Det kan aldrig blive Brøndby som har fundet en potentiel profil i Cappis. Han er fundet/scoutet af Hobro.
Søndag 25. juli