Luk

Cappis reddede Brøndby fra fiasko i Vejle

| 3F Superliga | 63 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - Brøndby IF 2-2
Superligaen Grundspil
3' 0-1 Mikael Uhre
35' 1-1 Dimitrios Emmanouilidis
55' 2-1 Wahid Faghir
81' 2-2 Christian Cappis

Brøndby IF kom bagud til Vejle Boldklub, men på en sen scoring af Christian Cappis fik de danske mestre hevet et 2-2-resultat i hus, hvilket er sæsonens tredje uafgjorte kamp på stribe.

Hverken Vejle Boldklub eller Brøndby IF havde inden søndagens kamp prøvet at vinde i denne sæsons 3F Superliga.

I de første to runder var Vejle løbet ind i nederlag til Randers FC og SønderjyskE, mens Brøndby havde spillet uafgjort mod både AGF og Viborg FF.

Derfor var der tale om to tændte hold, som begge jagtede den første sejr på Vejle Stadion.

Brøndby var fortsat uden anfører Andreas Maxsø, som meldes tæt på et skifte til Rusland. 

Det afholdt dog ikke gæsterne fra at bringe sig foran allerede efter tre minutter, da Mikael Uhre slap igennem på venstrekanten, tog bolden med i feltet og sikkert udplacerede Alexander Brunst i Vejle-målet.

Vejle havde dog ikke planer om at lægge sig ned uden kamp, og kort efter scoringen var Allan Sousa tæt på en udligning, da han hamrede bolden på stolpen fra kort afstand.

I kampen første halve time virkede Brøndby generelt farligst, mens hjemmeholdet konstant lurede på muligheden for en hurtig omstilling.

Det var dog Vejle, som skulle få kampens næste scoring efter 36 minutter, da et indlæg mod bagrummet endte ved Dimitris Emmanouilidis, der stod fri omkring det lille felt.

Grækeren kvitterede for pladsen ved at heade bolden sikkert i mål til 1-1.

Det blev også også pausestillingen i opgøret, efter Brøndby var startet kampen bedst, og Vejle siden da havde kæmpet sig tilbage i opgøret.

Vejle-dominans efter pausen

Fra anden halvlegs start var Vejle klart dominerende, og det gav også en tidlig scoring til hjemmeholdet.

For efter 55 minutter kombinerede Vejle-spillerne sig flot rundt, inden anfører Jacob Schoop fik plads til at sende et indlæg ind i panden på Wahid Faghir, der sikkert styrede bolden forbi Mads Hermansen i Brøndby-målet til 2-1.

Selvom Brøndby havde behov for at komme tilbage i kampen, så virkede gæsterne nærmest modløse efter pausen, hvor Vejle sad på det hele.

Tættest på var udeholdet efter knap en times spil, da Andrija Pavlovic sendte et tamt hovedstød mod mål.

I modsatte ende var Vejle også tæt på endnu en scoring, da Wahid Faghir igen fik en mulighed i feltet, men denne gang svigtede angriberens skarphed.

Som minutterne gik, lignede det mere og mere, at Vejle skulle formå at holde føringen hele vejen til slutfløjt.

Men efter 81 minutter fik Brøndby tilkæmpet sig et hjørnespark, der efter lidt tilfældigheder fandt vej til indskiftede Christian Cappis i feltet, hvor amerikaneren kunne prikke gæsterne tilbage på 2-2.

Efter udligningen kom Brøndby langt mere på bolden, og nu var det pludselig udeholdet, der virkede til at være i kontrol.

Det gav også Tobias Børkeeiet en stor chance få minutter efter udligningen, da han headede over mål fra kort afstand.

Dybt inde i overtiden var begge hold tæt på en scoring, da Brøndby først headede på stolpen, og få sekunder senere var Faghir tæt på at komme igennem i modsatte ende, men Mads Hermansen fik blokeret for afslutningen.

Tættere på kom ingen af holdene, og så måtte begge hold nøjes med ét point.

Dermed er Vejle nu noteret for sæsonens første point, mens Brøndby har tre point efter tre kampe, hvilket giver en aktuel sjetteplads i tabellen.


Af Krister Olsen
Fredag 24. september