LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Cardiff-boss: Zohore skal se at få fingeren ud

| Premier League | 6 kommentarer
Cardiff-boss: Zohore skal se at få fingeren ud
Foto: Getty Images
Kenneth Zohore skal arbejde hårdere, og det skal være i en fart, fastslår hans manager i Cardiff, Neil Warnock, efter danskeren er røget helt ud af truppen.

Kenneth Zohore er røget helt ud i kulden i Cardiff, hvor han de seneste seks kampe end ikke har været en del af kamptruppen i Premier League.

Manager Neil Warnock lægger ikke fingre imellem om, hvorfor han ikke bruger Zohore i øjeblikket.

- Jeg har haft en lang snak med ham, og han er nødt til at arbejde hårdt først og fremmest. Det kan han starte med som minimum. Han skal arbejde hårdere, og så kommer resten derigennem, siger Warnock til Sky Sports.

- Jeg har set på Arnautovic (fra West Ham, red.), og jeg sagde til Ken 'se på ham'. For seks måneder siden anstrengte han sig ikke, men pludselig faldt tiøren, og så startede han med at arbejde røven ud af bukserne. Nu er han en af de bedste angribere i landet, og det er sådan, man skal gøre det.

- Alle ved, at Ken skal have fingeren ud nu, for han har alle kvaliteterne. Når jeg kigger på andre angribere, har Ken alt det samme, men det er gemt væk, og det er en skam.

24-årige Zohore har spillet seks kampe i Premier League i denne sæson - senest fik han syv minutter mod Liverpool i oktober, men siden har han ikke været i truppen.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Sara Margren

6 kommentarer

Huttelihut92 13:07          
Nej, nej det kan jo ikke passe! Zohore skal jo på landsholdet.....i følge Bold.dk´s kloge-åger!!
[]{}#%^*+=_\|~<>?$£?.,?!? 13:21          
Det er også mig en gåde hvor ringe Zohore har været for Cardiff i de få kampe han har fået i PL. Misbrugt mange store oplagte chancer (især med låget/hovedspillet)!
Hvorimod i Championship var han en af de skarpeste angriber og flere PL klubber fra den lavere halvdel stod i kø til at kæbe ham, før Cardiffs oprykning! Og der blev sågar talt om et beløb over de 100 mio. der vil slå klubrejorden i klubben!

Det vidner bare om i Kenneths tilfælde hvor svært springer kan være til PL.
Forevergreen69 13:51          
At kalde ham en af de skarpeste angribere i Championsship er da vist en sandhed med modifikationer. Men jo han gjorde det da fint, og spillede regelmæssigt.
Men der er stor forskel på at spille i Championsship og i Premier League, og for en spiller som Zohore er der måske i virkeligheden endnu mere forskel på, at spille på et tophold, og at spille på et bundhold. Det er ganske enkelt en helt anden arbejdsopgave der skal løses, når man som nu pludselig spiller på et bundhold. En opgave Zohore så ifølge Warnock ikke rigtig har kunnet løse.
proege 13:56          
9 mål i 36 kampe sidste sæson er da ikke skarp overhovedet.
Rejepels 15:21          
Tag nu og step op Zohore
Tha_BinGo 15:19          
Ja for ellers kommer bold.dk´s Rejepels efter dig.
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april