Luk

Carl Lange regner med forårssæson i HIK

| 2. division | 0 kommentarer

Infoboks

HIK-profilen Carl Lange var for nylig til prøvetræning hos Aston Villa, men offensivspilleren forventer at han færdiggøre sæsonen i 2. divisionsklubben HIK.

Carl Lange har fået sit gennembrud på HIK-mandskabet i denne sæson, hvor han har været direkte involveret i seks scoringer og leverede to gode præstationer i pokalkampene mod Silkeborg i løbet af efteråret.

Det kastede for nylig et prøveophold hos selveste Aston Villa af sig, men kantspilleren forventer ikke at høre yderligere fra englænderne og regner derfor med, at han spiller i HIK sæsonen ud.

- Jeg regner stærkt med, at jeg spiller sæsonen færdig her i HIK, men jeg ved ikke om jeg er her om ét år eller to.

- Lige nu er fokus på at forbedre mig og tilføje ting til mit spil her i foråret, og så må jeg se hvad der sker til sommer, siger Carl Lange til bold.dk.

Den hurtige offensivspiller har dog planer om at prøve sig af på et højere niveau inden længe. Dog skal tilbuddet være det rigtige i forhold til spilletid og mulighed for yderligere udvikling.

- Spilletiden er en vigtig faktor for mig. Selvfølgelig kigger jeg også efter gode faciliteter og et sted, hvor jeg kan udvikle mig til træning og i kampene.

- 1. division kunne være et fint spring for mig i første omgang. Udstillingsvinduet er lidt større dér end i 2. division, så det er bestemt en mulighed, hvis chancen opstod.

- Jeg har dog ikke besluttet mig fast om noget vedrørende min fremtid endnu. Det bliver nok lidt lettere at forholde sig til, hvis der engang kommer noget konkret på bordet, afslutter Carl Lange.

HIK skal deltage i det nervepirrende nedrykningsspil i 2. division, hvor Hellerup-klubben har hele 13 point med over fra efterårets gruppekampe.

kenneth@bold.dk


Af Kenneth Hansen
Mandag 29. november