Luk

Carlgren: Stadig ambitioner om noget større

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Randers FC - Lyngby
Superligaen Grundspil (07/03)
Bet25 1,94 3,60 3,90
Oddset 1,92 3,65 3,95
bet365 1,95 3,60 3,75

Patrik Carlgren har forlænget sin aftale med Randers FC, men det betyder ikke, at drømmen om større adresser er skrinlagt, fortæller den 29-årige målmand.

Randers FC har søndag præsenteret en ny aftale med den 29-årige svenske keeper Patrik Carlgren, som stod til udløb til sommer.

Målmanden har tidligere talt om sine ambitioner om at komme til større adresser end Randers FC, og det har ikke ændret sig trods forlængelsen til 2024, siger han i en pressemeddelelse.

- Jeg har selvfølgelig stadig ambitioner om noget endnu større, men det skal nok komme, når jeg gør det godt i Randers FC, som også har vist, at deres spillere kan komme godt videre, når det er den rigtige tid til det. 

- Lige nu koncentrerer jeg mig om at gøre det så godt som muligt i Randers, siger Carlgren og fortæller, at han har fundet spilleglæden i Randers FC efter skiftet fra tyrkisk fodbold i 2018:

- Jeg har virkelig genfundet spilleglæden i Randers, og så har min familie og jeg også fået en fantastisk base her i byen og nyder virkelig tilværelsen i Danmark.

- Der har været en god dialog med klubben hele vejen igennem, og jeg føler mig virkelig værdsat her, og det er med til at gøre, at jeg leverer gode præstationer sammen med resten af holdet.

Carlgren har i denne sæson lukket 14 mål ind i 16 Superliga-kampe.


 

Støt Randers FC og støt vores sponsorer.


Af Jonas Dalgård
Søndag 7. marts
Lørdag 6. marts