Luk

Carlo Holse føler sig godt tilpas på midtbanen

| EM U21 | 5 kommentarer
Carlo Holse føler sig godt tilpas på midtbanen
Foto: Getty Images

Infoboks

FC København - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (22/09)
bet365 2,40 3,30 2,87
NordicBet 2,45 3,15 2,95
Oddset 2,35 3,35 3,05

Carlo Holse spillede på den centrale midt for U21-landsholdet mod Rumænien. Han nød oplevelsen og føler, han slap godt fra det.

Carlo Holse huserer normalt på kanten hos FC København og har også gjort det på U21-landsholdet, men i tirsdagens 2-1-sejr over Rumænien spillede Holse på den centrale midt.

Holse erkendte efter kampen, at det er en noget uvant plads for ham, men ikke desto mindre nød han at spille længere tilbage og mere centralt på banen.

- Det er længe siden, jeg har spillet derinde, og jeg fandt også først ud af dagen før, at jeg skulle spille på pladsen, siger Holse til bold.dk.

- Det var planen, at jeg skulle have været en slags 10’er, men det blev mere end 8’er, fordi vores modstander var så stærk og havde bolden meget. Men jeg synes, det gik fint. 

- Jeg følte mig sindssygt godt tilpas derinde. Det er en fed plads at spille. Man er meget med i spillet, og det kan en spiller som jeg jo godt lide. Samtidig har jeg arbejdet meget med det defensive hjemme i klubben, og det ligger bedre og bedre til mig.

Rumænien er på forhånd udset som en af Danmarks hårdeste rivaler i kampen om en plads til EM.

Derfor var sejren ekstra sød, forklarer Holse.

- Det var en svær kamp mod gruppens sværeste modstander, så det var super vigtigt at vinde den første kamp.

- Vi er mange nye spillere samlet, så det giver selvtillid at vinde, især over en stærk modstander. Det giver en god følelse fremadrettet til de næste kampe, siger Holse til bold.dk.

 


Af Mikkel Nøhr
Fredag 20. september