Luk

Carrick: Vil altid være Manchester United-fan

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

Burnley - Manchester United
Premier League (08/02)
bet365 5,50 4,00 1,57

Når Ralf Rangnick søndag overtager tøjlerne i Manchester United, betyder det samtidig farvel til Michael Carrick, der har været vikarierende manager i klubben. 
Og det er vemodigt for Carrick.

Efter torsdagens sejr over Arsenal kom det frem, at Manchester Uniteds vikarierende manager, Michael Carrick, forlader klubben, når Ralf Rangnick overtager cheftrænerposten til søndagens kamp mod Crystal Palace.

Og ifølge BBC Sport er det en bevæget Carrick, der tager afsked med klubben, han elsker.

- Jeg vil gerne officielt sige tak til alle spillerne og en særlig tak til staben. At have arbejdet masser af timer med så fantastiske mennesker har været en virkelig fornøjelse, og jeg har skabt mig venskaber, der vil vare længe, udtalte Carrick efter kampen ifølge BBC Sports.

Før hans tid som vikarierende manager har Carrick været både assistenttræner og spiller i klubben, og han lægger ikke skjul på klubbens betydning for ham.

- Jeg er, og vil altid være, Manchester United-fan, og jeg vil komme til så mange kampe som muligt. Jeg vil ønske Ralf, staben, spillerne og fansene alt det bedste i fremtiden, og jeg ser frem til at stå på tribunerne og støtte drengene som fan, slutter Carrick.

Carrick ankom til Manchester United i 2006 fra Tottenham. Hans aktive karriere sluttede i 2018, og siden har han været ansat i forskellige roller i staben i klubben.


Af Peder Carlsen
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar