Luk

Carrico om Wuhan-skifte: Kina er mere sikkert

| Super League | 9 kommentarer

Infoboks

Den tidligere Sevilla-viceanfører Daniel Carrico er skiftet til en klub i Wuhan, byen hvor coronavirussen først brød ud, men det har han det helt fint med.

Coronavirussen, som nu hærger Europa, brød i første omgang ud i Wuhan i Kina. I Wuhan ligger en klub, der hedder Wuhan Zall FC, og der skiftede den tidligere Sevilla-vicekaptajn Daniel Carrico til i slutningen af februar.

Han har dog ikke været der endnu, men han er slet ikke urolig over at skulle dertil, når klubbens træningslejr i Spanien er ovre.

- Kina er mere sikkert end Europa nu. Problemet er her nu. I Kina er det nærmest udryddet, så hvad har jeg at frygte? Vi har trænet med holdet i Marbella og ventet på nyt, siger Carrico ifølge Marca.

Han erkender, at det er et noget opsigtsvækkende skifte, som situationen er nu.

- Først tøvede jeg lidt. Det vil jeg ikke benægte. Da vintermarkedet åbnede, vidste man ikke, hvad coronavius var – kun at det var en ny virus, der cirkulerede i Kina.

- Jeg har brugt mange dage på at informere mig selv, og klubben har forsikret og garanteret mig, at vi ikke skulle til Wuhan, før nødsituationen var ovre, siger Carrico.

Daniel Carrico havde kontraktudløb i Sevilla til sommer.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Torsdag 2. december