LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Carroll reddede point for West Ham

| Premier League | 8 kommentarer
Carroll reddede point for West Ham
Foto: Getty Images

Infoboks

Stoke - Sheffield Wednesday
Championship (30/03)
bet365 2,30 3,10 3,30
NordicBet 2,35 2,95 3,50
Oddset 2,30 2,90 3,40
Stream West Ham – Everton på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Det lignede længe, at Joe Hart skulle være skyld i, at West Ham ville tabe 1-0 på grund af en fatal fejl, der gav Peter Crouch muligheden for at score. Andy Carroll fik dog udlignet for Stoke til slutresultatet 1-1. 

Der var dømt kamp om overlevelse i Premier League for begge mandskaber, da West Ham tog imod Stoke på London Stadium mandag aften.

Det var en kamp, hvor West Ham satte sig på spillet i den første halve time, hvor Marko Arnautovic viste sig som den største trussel.

Der skulle gå 33 minutter, før Stoke nærmede sig noget, der kunne minde om en chance. Mame Diuof forsøgte sig med et langskud, som Joe Hart dog reddede nemt. 

Arnautovic kom tre minutter efter frem til West Hams bedste chance i første halveg. En chance, som Butland dog parerede med hovedet. Arnautovic havde ellers rettet sigtekortnet mod nettaget. Det sluttede derfor målløst efter første halveg. 

Stoke kom godt ud til anden halveg og havde optræk til flere fine muligheder. Stokes Xherdan Shaqiri modtog bolden inde i feltet, men fik ikke udnyttet muligheden. 

Efter 56 minutter troede Arnautovic, at han havde gjort det til 1-0, men målet blev annulleret for offside.

Blot ti minutter senere fik West Ham igen annulleret et mål, hvor Arnautovic igen spillede en rolle. Edimilson Fernandes prøvede lykken, men Arnautovic blokerede for Butlands udsyn, og målet fik derfor ikke lov at stå. 

Imellem de to annullerede mål havde Stoke spillet sig til en kæmpe chance, da Stokes højre back Moritz Bauer spillede bolden ind til Mame Diouf, der skulle have gjort det til 1-0 til gæsterne. 

Der skulle gå 79 minutter, før den første scoring kom. Joe Hart kunne efter 79 minutter ikke holde skuddet fra Xherdan Shaqiri, og Peter Crouch kunne derfor prikke bolden ind til 1-0. En situation hvor Joe Hart så rigtig skidt ud. 

Det så ud til, at fejlen skulle koste point for West Ham, men indskiftede Andy Carrol ville det anderledes. Han flugtede bolden i det lange hjørne uden chance for Butland i Stoke-målet til slutresultatet 1-1. 

Stoke ligger nu med samme pointantal som Southampton, der dog har en kamp i hånden. West Ham befinder sig på en 14. plads med syv point til nedrykning.

Stream West Ham – Everton på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mads Holmbøge Rasmussen
Søndag 24. marts
Lørdag 23. marts