Luk

Carsten Hemmingsen er ny træner i Dalum IF

| 3. division | 8 kommentarer
Carsten Hemmingsen er ny træner i Dalum IF
Foto: Dalum IF

Infoboks

3. divisionsklubben Dalum IF har skrevet under på en toårig kontrakt med Carsten Hemmingsen.

I oktober stoppede Carsten Hemmingsen samarbejdet med Danmarksserie-klubben Odder IGF.

I den forbindelse fortalte Hemmingsen, at han var klar på nye udfordringer i fodboldens verden, og i en pressemeddelelse fortæller 3. divisionsklubben Dalum IF, at de har skrevet en toårig kontrakt med den erfarne trænerkapacitet.

Dalum IF er begejstret over samarbejdet.

- Carsten har stor trænererfaring som cheftræner i de sidste 12-13 år. Først førte han Aarup op som divisionsklub, og senere har han skabt fine resultater i både Middelfart og Marienlyst, skriver klubben i pressemeddelelsen.

Også hovedperson Hemmingsen ser store perspektiver i sin kommende ansættelse.

- Jeg glæder mig virkelig til at komme i gang i Dalum IF. Det er et skridt frem for mig, og jeg ser store udviklingsmuligheder i holdet. Dalum IF er en klub, der har spillet i divisionerne længe, og jeg ser gerne, at vi i fællesskab kan rykke os en smule, så vi har mulighed for at ligge i den bedste ende af rækken, fortæller Hemmingsen ifølge pressemeddelelsen.

Carsten Hemmingsen overtager tøjlerne fra Morten Lange Christensen, der har ageret cheftræner for førsteholdet, siden Nicolai Friborg Johansen stoppede i klubben  i slutningen af august.

Dalum IF ligger nummer fem i 3. division. Hemmingsens første opgave bliver ude mod Herlev den 20. november.

 

 


 


Af Peder Carlsen
Onsdag 26. januar