Luk

Luk

Casper N. åbner for skifte: Har givet alt

| Jupiler Pro League | 0 kommentarer

Infoboks

Casper Nielsen kan meget vel være fortid i Union St. Gilloise efter denne sæson. Danskeren vil se på sine muligheder efter sæsonen. 

Casper Nielsen har været en stor profil i Union St. Gilloise i de seneste tre sæsoner, nu tyder på det på, at danskeren er klar til at prøve nye udfordringer. 

Søndag eftermiddag nåede den belgiske liga sin afslutning, og her fik Nielsen mulighed for at tale til klubbens fans. 

- Der er altid en chance for at blive, men jeg har været i denne klub i tre år, og har givet alt her, lagde Nielsen ifølge Les Sports ud, da han talte til hjemmepublikum.  

- Jeg er 28 år gammel, og jeg tror, ​​det er det bedste tidspunkt at se på de forskellige tilbud. Vi vil se, hvad der sker. Der er endnu ikke truffet nogen beslutning for min fremtid.

- Det var meget følelsesladet, fordi jeg ved, at der er en mulighed for, at jeg ikke er her i næste sæson. De har altid gjort alt for at sikre, at jeg ikke giver 100%, men 200% på banen. De spillede en stor rolle i vores succes. 

- Klubben har givet mig så meget, siden jeg ankom for tre år siden. Jeg kom hertil, fordi jeg kunne lide projektet, og jeg blev forelsket i denne klub, afslutter danskeren. 

Casper Nielsen har tidligere været sat i forbindelse med et skifte til italienske Lazio.


Af Nicolai Sand
Mandag 27. juni