Luk

Casper N. lærer meget af dansk-spansk træner

| Belgien | 3 kommentarer
Casper N. lærer meget af dansk-spansk træner
Foto: Getty Images

Infoboks

Union St.Gilloise - Lommel
1. Division B Åbning (26/10)
bet365 1,45 4,20 7,00
NordicBet 1,43 4,50 6,35
Oddset 1,43 4,40 6,10

Casper Nielsen nyder godt af at træne under dansk-spanske Thomas Christiansen, som blandt andet har hjulpet Nielsen med at træne sine afslutninger.

De to tidligere Superliga-profiler Jonas Bager og Casper Nielsen skiftede i sommer til Union Saint-Gilloise i den næstbedste danske række, hvor spansk-danske Thomas Christiansen er træner.

46-årige Christiansen har ikke tilbragt meget af sin karriere som spiller og træner i Danmark, og for Casper Nielsen, har det været et lærerigt bekendtskab hidtil.

Det fortæller Casper Nielsen til bold.dk.

- Thomas er en rigtig dygtig træner. Han er meget inspireret af den spanske stil, og han vil gerne have, at vi har bolden og kontrollerer kampene. Men samtidig ønsker han at have struktur i holdet, og han kan lide, at vi spiller offensiv, god fodbold, siger Nielsen.

Som aktiv havde Thomas Christiansen størst succes for klubber som Bochum og Hannover 96, og han nåede tilmed to landskampe for det spanske landshold samt at blive Bundesliga-topscorer i 2003. 

Seniorkarrieren startede på Barcelonas andethold, hvorfra han blev udlejet flere gange til forskellige spanske klubber.

Det har givet træneren en god ballast at lære videre fra, siger Casper Nielsen.

- Han har jo selv en masse erfaringer, som vi spillere kan lære en hel masse af. 

- Han har blandt andet hjulpet mig i mine afslutninger, hvor han og jeg har trænet sammen ved at sparke på kassen efter træning.

Med det danske sprog er Casper Nielsen og Jonas Bager også kommet en smule tættere på træneren, end det normalt normalt forholder sig mellem spiller og træner.

- Det er jo en stor fordel for mig og Jonas (Bager, red.), at Thomas kan snakke dansk, for vi taler måske lidt ekstra med ham, for ellers er der generelt en større distance mellem træner og spillere.

- Man taler sammen på banen, men udenfor gør man ikke rigtig, og det er en noget anden måde, end jeg er vant til fra OB, hvor man er tættere som spiller og træner.

- Her i Belgien har vi nok et lidt større ansvar for at tage os af hinanden i truppen og få det til at fungere, hvis der er noget, som ikke er, som det skal være.

Casper Nielsen har i sin første tid i Union Saint-Gilloise scoret tre gange i seks kampe, og Jonas Bager har spillet en enkelt kamp.


Af Jonas Dalgård

3 kommentarer

Tenelka 11:30          
ligger Union Saint-Gilloise i Danmark
nutmeg7 12:03          
Ja, ca 10 min kørsel syd for Varde
SkeletonBjitch 13:51          
Ja de spiller åbenbart i NordicBet ligaen :D
Torsdag 24. oktober
Onsdag 23. oktober