LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Casper. N: Vi skal fokusere på os selv

| Superligaen | 0 kommentarer
Casper. N: Vi skal fokusere på os selv
Foto: Getty Images

Infoboks

OB - FC Nordsjælland
Superligaen Mesterskabsspil (19/04)
bet365 2,05 3,60 3,30
NordicBet 2,03 3,75 3,45
Oddset 2,00 3,65 3,65

Se AC Horsens - Vejle

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
OB's Casper Nielsen nettede to gange i midtugen og er fuld af selvtillid inden søndagens Superliga-opgør mod Esbjerg. Det siger han til klubbens hjemmeside.

OB tager søndag imod de flyvende vestjyske oprykkere Esbjerg, og det er en kamp, hvor OB har revanche til gode efter de to holds seneste opgør, som Esbjerg vandt.

OB slog i midtugen Hobro 4-2 i pokalturneringen, og det var, ifølge Casper Nielsen, en god optakt til søndagens kamp. Også for Casper Nielsen personligt, der scorede to mål.

- Jeg føler mig ekstra godt kørende nu, jeg er fyldt med selvtillid, og jeg er klar til at brænde mig selv ud for holdet, siger Nielsen og fortsætter til OBs hjemmeside.

- Vi skal være opmærksomme på deres omstillinger, men jeg tænker, at vi skal fokusere mere på os selv, for når vi rammer vores topniveau, så kan vi spille op med alle hold i ligaen.

Søndagens modstander indtager lige nu tredjepladsen i Superligaen som oprykker, og det kræver respekt, mener OB-spilleren.

- De tager nok ikke mange chancer, men Esbjerg har vist, de vinder fodboldkampe, selvom de i store dele af kampene har været presset. Det skal vi have kæmpe respekt for, og det har vi også, siger han.

De to hold mødte hinanden i Superligaens niende runde, hvor Esbjerg løb med en 2-0-sejr.


Se AC Horsens - Vejle Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Dalgård

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Torsdag 18. april
Onsdag 17. april