LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Casper Olesen vil kickstarte karrieren i Finland

| Ykkonen | 2 kommentarer
Casper Olesen vil kickstarte karrieren i Finland
Foto: Helsinki IFK
Den tidligere SønderjyskE-spiller Casper Olesen håber at få pustet nyt liv i karrieren med sit skifte til finske Helsinki IFK, som sigter efter oprykning til den bedste række.

Tirsdag tog den tidligere SønderjyskE-spiller Casper Olesen et skridt i karrieren, som man ikke ser hver dag i dansk fodbold.

Her skrev offensivspilleren nemlig under på en halvårlig kontrakt med Helsinki IFK, der ligger nummer et i den næstbedste finske række.

- Efter mange år i SønderjyskE følte jeg, at det var tid til noget helt nyt - og gerne i udlandet. Her faldt valget så på Helsinki IFK, da jeg føler, at det er en klub med stort potentiale, siger Casper Olesen til bold.dk.

22-årige Olesen har spillet hele sin karriere i SønderjyskE, men i sidste sæson blev det blot til spilletid i fem Superliga-kampe.

- Forventningen er, at jeg skal kickstarte min karriere og være med til at sikre holdet den oprykning, som både fans og klubben virkelig er opsatte på. Derfor er det i første omgang også kun blevet til en halvårlig kontrakt, da sæsonen på det tidspunkt slutter.

- Derefter vurderer vi situationen, og så må vi se, om vi skal tale forlængelse, lyder det fra Casper Olesen.

Helsinki rykkede ned i den næstbedste række i sidste sæson efter en håndfuld år i det fineste selskab, og Casper Olesen er godt tilfreds med forholdene i sin nye klub.

- Niveauet heroppe virker til at være fint. Klubbens faciliteter er i orden, og specielt supporten fra fansene er virkelig imponerende, lyder det fra offensivspilleren.

Casper Olesen nåede i alt at få 11 Superliga-kampe for SønderjyskE.

anton@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

2 kommentarer

karl_91_lidkpg@hotmail.com 21:51          
Helsinki IFK? IFK Helsingfors!
larskjestrup 10:04          
Samme liga, som jeg spillede i for 3 år siden. Virkeligt lavt nivaeau i ligaen, men han har valgt en spændende klub. Held og lykke
Torsdag 25. april
Onsdag 24. april