Luk

Catalansk talent vil gøre som Xavi og Iniesta

| La Liga | 4 kommentarer

Infoboks

Real Sociedad - Barcelona
La Liga (14/12)
bet365 4,33 4,20 1,70
NordicBet 4,45 4,30 1,70
Oddset 4,30 4,10 1,67
YouBet 4,55 4,20 1,71
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Barcelona-talentet Riqui Puig nægtede i sommer at blive lejet ud, og han væbner sig med tålmodighed – ligesom Xavi og Iniesta gjorde det.

Barcelona-talentet Riqui Puig har ingen intentioner om at forlade Barcelona, selvom spilletiden ikke vælter ind hos den 20-årige centrale midtbanespiller.

Det slog han fast i sommer, da han nægtede at blive lejet ud i jagten på spilletid. Puig har nemlig en plan om at gøre som Barcelona-legenderne Xavi og Iniesta: At væbne sig med tålmodighed.

Det fortalte han, da han tirsdag fik prisen som den spiller med størst potentiale i det catalanske fodboldforbund.

- Hvis jeg er her (som modtager af prisen, red.), så er det et godt tegn. Det er sandt, at jeg kan mærke tilliden og kærligheden fra Barcelonas fans. 

- Der er to faktorer, som får mig til at ville blive yderligere. Den ene er at være herfra, Matadepera (i Catalonien, red.), og den anden er, at jeg har det DNA, som gør Barcelona til en unik klub, sagde Riqui Puig ifølge AS.com og fortsatte:

- Mine referencepunkter er Xavi og Iniesta. De havde tålmodighed og selvbevidsthed. Jeg må vente på min chance.

Puig har indtil nu spillet tre kampe for Barcelonas førstehold – alle tre i sidste sæson med to startpladser i La Liga og et indhop i Copa del Rey.

I denne sæson har han spillet 13 kampe for Barcelona B og scoret to mål og præsteret to oplæg.

Fraværet af spilletid til flere af klubbens talenter, herunder Riqui Puig, har været et af Barcelona-tilhængernes store kritikpunkter af træner Ernesto Valverde.


Af Jonas Dalgård

4 kommentarer

Tropico 13:43          
Problemet er jo, at Bartomeu bliver ved med at ville have midtbanen overbefolket med "erfarne" spillere, hvorfor Vidal og Rakitic altså får spileltid fremfor at bruge Aleña og Puig, der begge går en stor fremtid i møde.
Ini 16:18          
Håber for Guds skyld også, at han fortsat nægter at blive lejet ud, for det ville ikke komme til at gavne ham.
Det her rammer netop et af problemerne for mig ved Barca henover de senere år, som jeg slet ikke synes man taler nok om; nemlig den konstante trang ledelsen har til at leje talenterne ud, og idéen om, at hvis talenterne bare får spilletid i en anden klub, så kan de senere gå direkte ind på Barcaholdet, Nej!.

Hvis man skal slå igennem i Barca er det nødvendigt at få spillestilen, kulturen og alt hvad det indebærer helt ind under huden først. Og det er lidt som om ledelsen ikke fatter dette.
Jeg tror stadig spillere som Halilovic, Adama, Samper og Munir i langt højere grad kunne have forløst deres talent, hvis de aldrig havde været udlejet.

Havde Xavi og Iniesta stået som talenterne i kulissen idag, havde ledelsen smadret dem ved at leje dem ud.
La Masia 16:32          
Det er skaderne der har smadret Samper fuldstændig og Munir har haft sindssygt godt af at blive de to gange(Valencia og Alaves).
Enig med Halilovic og Adama. Adama skulle så meget have haft chancen i Barca!
En spiller som Cucurella skal tilbage til Barca ASAP, mens jeg er bange for at Juan Miranda bliver ødelagt i Schalke.
Fjelle80 20:07          
Apropos Alena, hvad f... er der sket for ham siden Bilbao kampen?

Han starter inde i Gamber og premieren, og så har han ikke spillet siden. Jeg er helt med på at han ikke spillede godt i Bilbao, men det var der jo ingen der gjorde. Og de andre har jo ikke decideret overpræsteret siden.

Det virker som om han bare er blevet gjort til syndebuk af Valverde, eller er der nogen der ved noget jeg ikke har fanget?(ang. Alena, ikke generelt)
Onsdag 11. december