LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Cavani blev PSG-skurk efter sen VAR-dom

| Ligue 1 | 4 kommentarer
Hvilket comeback var størst? Torsdagsholdet diskuterer Anfield-miraklet, Ajax-kollaps og Istanbul-triumf
PSG i endnu en nedtur - Cavani brænder dyrt straffe i tillægstiden mod Nice
Fjerde PSG-fiasko i fem kampe: Selvmål og brøler koster nederlag mod Montpellier - se det hele her
PSG-spiller snorksover foran eget felt - giver Montpellier let matchvindermål
PSG-forsvarer på glatis: Begår klodset frispark - så sender han bolden i eget net
Cavani blev PSG-skurk efter sen VAR-dom
Foto: Getty Images

Edinson Cavani brændte straffespark i overtiden, da PSG spillede 1-1 mod Nice i Ligue 1.

Mens PSG allerede har fejret det franske mesterskab og derfor ikke havde meget at spille for, da Nice lørdag aften kom på besøg, forholdt det sig anderledes for gæsterne.

Udeholdet lå inden kampen på syvendepladsen i Ligue 1 med otte point op til St. Etienne på fjerdepladsen, der giver europæisk fodbold til den kommende sæson.

Derfor skulle de frem og have en sejr mod et PSG-mandskab, der efterhånden er ved at være alle skaderne kvit og kunne stille med et stærkt hold med blandt andet Neymar og Edinson Cavani fra start.

Neymar havde også kampens første pæne mulighed efter otte minutter, men brasilianeren kunne ikke passere Walter Benitez i Nice-målet.

Værterne sad på kampen i første halvleg, men Nice var efter 25 minutter farlige. Youcef Atal blev sendt alene igennem, men Alphonse Areola snuppede bolden. Atal var over riposten, som han sendte tilbage i feltet, hvor Danilo trykkede af. Afslutningen tog dog stolpen.

PSG var det bedste hold igennem første halvleg, men de kæmpede for at skabe chancer, men Nice hele tiden lurede på kontraerne. Det blev dog aldrig rigtigt farligt for de to hold.

Det var målløst, da de to hold gik til pausen, men det ændrede sig blot 32 sekunder inde i anden halvleg.

Igniatius Ganago blev stukket af sted og udnyttede, at PSG-defensiven ikke havde stillet deres pause-te fra sig. Fra en spids vinkel bragede han bolden i kassen til en føring for gæsterne.

Ti minutter senere burde det være blevet 2-0, da Allan Saint Maximin pludselig stod helt fri i feltet. Fra kanten af det lille felt sendte han dog bolden på overliggeren af det tomme mål.

I stedet satte PSG gang i et angreb, der endte med, at Angel Di Maria blev nedlagt i feltet. Dommeren dømte straffespark, og Neymar gjorde det sikkert til 1-1.

Blot fem minutter senere troede værterne også, at de kom i front, da en helt fri Edinson Cavani blev fundet i feltet og scorede. Linjedommeren markerede dog, at han var offside, og scoringen blev korrekt underkendt.

PSG sad forsat på spillet, og det var begrænset, hvad Nice kom frem til. Hjemmeholdet kunne dog ikke knække udeholdet, selv om Neymar fik en gylden mulighed kort før tid.

Brasilianeren blev spillet helt fri i feltet og tog den med sig, inden han dog sendte afslutningen over mål. Neymar blev tacklet efterfølgende og forlangte et straffespark, som dommeren ikke gav i første omgang.

Efter et kig på VAR-skærmen dømte dommeren dog straffesparket, men brasilianeren fik ikke selv lov til at sparke.

I stedet gik Edinson Cavani til bolden. Han endte i rollen som skurk, da Walter Benitez pillede det tyndt sparkede straffespark, og så sluttede det hele 1-1.

Det ene point betyder, at Nice nu har syv point op til St. Etienne, der endnu ikke har spillet i runden.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Sand
Mandag 27. maj
Søndag 26. maj