Luk

Cavanis kamp med skade: Vil hurtigere tilbage

| Premier League | 0 kommentarer

Infoboks

Burnley - Manchester United
Premier League (08/02)
bet365 5,50 4,00 1,57

Edinson Cavani har brugt landskampspausen fornuftigt, da han har haft fuld fokus på sin genoptræning. Han vil nemlig hurtigere tilbage for Manchester United, men det er endnu uvist, hvordan han er klar.

Edinson Cavani er i denne periode ikke til rådighed for Manchester United, da angriberen sidder ude med en skade i sit ene ben.

Han har dog brugt den seneste tid på at kæmpe sig tilbage fra sin skade, da han under landskampspausen har haft fuld fokus på genoptræningen, så han forhåbentlig snart kan være klar igen.

Det fortæller Cavani til Uniteds hjemmeside.

- I perioden med landskampspausen har jeg haft mulighed for at stoppe op og fokusere på den lille skade, som jeg har i mit ben. På den måde kan jeg fremskynde min genoptræning og komme hurtigt tilbage og være til rådighed for mit klub- og landshold.

- Så i denne periode kunne jeg tilbringe et par dage i Uruguay, lave noget fitness- og genoptræningsarbejde og sådan noget, og til gengæld lykkedes det mig også at se min familie på samme tid, hvilket altid er vigtigt.

34-årige Edinson Cavani har ikke været i kamp for Manchester United siden 2. november, hvor han fik 21 minutter på banen imod Atalanta i Champions League.

Klubben meddeler desuden, at det fortsat er uvist, hvordan Cavani kan være tilbage.


Af Raymund Nelausen
Lørdag 29. januar
Fredag 28. januar