LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Ceballos gjorde det onde ved Betis

| La Liga | 15 kommentarer
Tidligere Real Madrid-præsident afslører: Derfor skred Zinedine Zidane
Spansk medie: Mourinho er meget tæt på VILDT comeback - her er hans to krav
Ceballos gjorde det onde ved Betis
Foto: Getty Images
Real Madrid var på vej mod et pointtab, indtil indskiftede Daniel Ceballos scorede og gjorde det onde ved sin tidligere klub Betis, der gjorde det godt, men tabte med 2-1.

Efter to ligakampe uden sejr skulle Real Madrid søndag aften forsøge at finde tilbage på sporet, da det skadesramte hovedstadshold var på besøg hos Betis.

Gæsterne måtte til kampen undvære profiler som Gareth Bale, Marco Asensio og  Thibaut Courtois, og derfor havde manager Santiago Solari fundet plads til flere unge spillere i startopstilligen. 

Selv i fraværet af profilerne kom Real Madrid godt fra land i søndagens opgør,  efter 13 minutter kom Solaris tropper i front. Dani Carvajal fik sin afslutning blokeret, men bolden røg ud til Luka Modric, der konsekvent sendte kuglen i nettet til 1-0.

Ni minutter senere fik Vinicius Junior en god mulighed for at fordoble føringen efter et velopbygget Real-angreb, men brasilianserens forsøg var uden kvalitet og blev ikke en trussel for Pau Lopes i Betis-buret.

Gæsterne skabte fint med chancer, men det var værterne, der var klart mest på bolden. Betis-spillerne havde dog svært ved at omsætte overtaget til reelle muligheder, og derfor gik Real-spillerne til pause med en etmålsføring.

I pausen måtte Karim Benzema udgå med en finger, der var gået af led, og derfor blev endnu en akademispiller, Cristo Gonzales, sendt på banen for gæsterne. 

Tempoet faldt betydeligt i anden halvleg, hvor gæsterne faldt tilbage på banen og heller ikke længere skabte det store i den anden ende. 

Efter en times spil kom hjemmeholdet tæt på en udligning, men Andres Guardados flugter gik snært forbi den højre stolpe.

Betis-spillerne ledte med lys og lygte efter den rette chance, og efter 66 minutter skulle den komme, selvom tilskuerne i første omgang blev skuffede. 

Her blev den tidligere Real-spiller Sergio Canales sendt i dybden og scorede, og han nåede kun at juble i få sekunder, inden målet blev annulleret for offside. Det fik VAR-systemet dog ændret på, og så var alt pludselig helt lige.

Efterfølgende var det Betis-spillerne, der fortsatte jagten på sejren, men to minutter før tid slog Real Madrid pludselig til. Indskiftede Daniel Ceballos sendte et frispark uden om muren og ind i nettet i en situation, hvor Pau Lopez nok burde have gjort det bedre. 

Dermed gjorde Ceballos det onde mod sin tidligere klub, mens Real Madrid fik tre tiltrængte point. Sejren sender holdet forbi Alaves og op på fjerdepladsen, hvor man samtidig er á point med Sevilla med 33 point. 


Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Casper Dalsten

15 kommentarer

Sims91 22:39          
Vigtigt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det eneste der er at sige!
Chris4700 22:41          
Vildt underholdende kamp, med mere end godkendt opbakning af Betis´ fans... dog desværre med trist og ufortjent resultat... Villamarin er vel pt et af Europas fedeste stadions?
Mourinho ville vel egentlig passe perfekt til Madrid igen nu, med den spillestil de har lagt for dagen
jakeyboi 22:41          
hold nu kæft det er vigtigt, ikke kønt, men ift. det hold man havde på banen er det så godt er resultat. Var så dejligt at se, at man kæmpede så meget, og viste en del gejst. Det holder dog ikke i længden, at man overlader alt det offensive ansvar til en 19-årig knægt, det vanvittigt
jakeyboi 22:43          
At man har bolden en stor del af tiden, betyder ikke at det er et ufortjent resultat. Så du kampen, og chancefordelingen?
kinginthenorth 22:45          
stadig ufortjent hele vejen igennem. betis fortjete point. men med det spil som real viser for tiden er de ingen trussel på nogen måder. hverken i la liga og specielt ikk i chl. godt nok mange hold som vil ku jorde dem i den nuværende forfatning.
Chrillinho 22:47          
Hvordan gjorde Vinicius det? Jeg har set de sidste 2 kampe, og jeg er kæmpe fan. Byggede han videre på det i dag?
bruger 171486 22:48          
Real Madrid: 5 skud på mål. Real Betis: 2 skud på mål. Ufortjent? Tag jer dog sammen.
Onsdag 16. januar
Tirsdag 15. januar