Luk

Ceballos: Ødegaard bør overveje Real-exit

| La Liga | 7 kommentarer

Infoboks

Real Madrid - Real Sociedad
La Liga (01/03)
Oddset 1,87 3,65 4,10
bet365 1,83 4,00 4,00

Dani Ceballos understreger vigtigheden af, at unge spillere får fast spilletid, hvorefter spanieren antyder, at Martin Ødegaard bør overveje at forlade Real Madrid for det.

Midtbanespilleren Dani Ceballos blev i sommeren 2019 udlejet til Arsenal, hvor spanieren har fået 61 kampe.

Det er formentlig en del flere optrædener, end Ceballos havde udsigt til at få i Real Madrid, og han lægger ikke skjul på, hvor vigtigt det er at spille for at udvikle sig og indikerer samtidig, at Martin Ødegaard skal overveje sine muligheder.

- Unge spillere er nødt til at spille jævnligt. I Real Madrid havde jeg brug for at vide, at jeg ville få en fair chance, for jeg var besat af at spille igen.

- Jeg fik ikke minutter, men jeg indså, at det var bedst at arbejde hårdt, vende situation og være vigtig i en anden klub, siger Dani Ceballos til EFE ifølge goal.com og tilføjer:

- Jeg kan fortælle, hvad der skete for mig i Madrid. Jeg ved ikke præcis, hvad der vil ske med Martin Ødegaard, men det er åbenlyst, at enhver spiller, som vil blive en succes i Real Madrid, er nødt til at gribe de muligheder, han får

22-årige Martin Ødegaard vendte hjem til Real Madrid i sommer efter et succesfuldt lejeophold i Real Sociedad.

I denne sæson har nordmanden dog hidtil blot fået syv La Liga-kampe, hvoraf de fleste har været indhop fra bænken.


Af Martin Schmidt

7 kommentarer

elalso83 10:02          
Enig, han burde overveje en tur til en anden liga eller måske overveje en tur tilbage til Sociedad.
alexis 11:06          
Ja det bliver nok aldrig rigtig til noget i real Madrid. Tror simpelthen ikke han nogensinde får niveau til det
HurtigHøne 11:54          
Tror simpelthen ikke han nogensinde får niveau til det
Hvis du så ham spille i Sociadad, så ville du ikke være i tvivl om, at han HAR niveau til at spille i Real. Muligvis ikke som starter i samtlige kampe på et kalenderår, men i hvert fald som regelmæssig starter. Problemet ligger i, at Zidane ikke evner at benytte sig af singe unge spillere, og for alt i verden slet ikke tilpasser sin taktik/formation efter hvad han har til rådighed. Han insisterer på at spille 4-3-3 kontinuerligt, uanset om det virker eller ej.

Spil Ødegaard som 10´er i en 4-2-3-1, og han skal nok vise hvad han kan - præcis som han gjorde i Sociadad..
alexis 15:10          
Jeg har set ham i Sociadad og han var rigtig god. Men der er bare langt op til det niveau man skal have for at være i real Madrid. Det fungere jo ikke sådan at bære fordi man gør det godt i en mindre klub så kan man per automatik gøre det samme på en større adresse.
De har jo lige sendt en af forrige sæsons mest spændende angribere tilbage til bundesligaen fordi han tydeligvis ikke kunne tage skridtet op.
Luis Suarez 15:32          
Enig med dig HurtigHøne
En top manager evner at være kreativ med sit materiale. Ødegaard er en af de mest talenfulde 10´ere i verden dd. Det burde Zidane forsøge at udnytte.
Lassenftw 18:41          
Han kan da stadig nå ting. Men han er ikke så god som han blev udråbt til da han var 16 år. Endda langt fra.
HurtigHøne 12:45          
De har jo lige sendt en af forrige sæsons mest spændende angribere tilbage til bundesligaen fordi han tydeligvis ikke kunne tage skridtet op.
Igen, det er ikke fordi, at Jovic ikke har evnerne til at spille i Real Madrid. Zidane gav ham bare aldrig chancen for at få kontinuerlig spilletid, og derved få føling med sine medspillere.

Statistikkerne snyder i det her tilfælde. Han står noteret for 20+ kampe i La Liga, men i de kampe har han i snit måske fået 10 minutter på banen. Så er det altså svært at bevise sit værd i mine øjne.
Lørdag 27. februar