Luk

Ceferin: Fodbolden står sammen om Eriksen

| EM | 4 kommentarer

Infoboks

UEFA-præsident Aleksander Ceferin understreger, at hele fodboldfamilien står sammen om Christian Eriksen og hans familie.

Lørdagens EM-kamp mellem Danmark og Finland blev ramt af en uhyggelig episode, da Christian Eriksen faldt til jorden kort før pausen og modtog behandling i adskillige minutter.

Efterfølgende er meldingerne, at Eriksen er ved bevidsthed og i stand til at tale, og kampen er derfor blevet genoptaget.

Imens er opbakningerne til Eriksen strømmet ind fra store fodboldpersonligheder og klubber i hele verden, og UEFA-præsident Aleksander Ceferin føler, at fodboldverden får vist sit sammenhold.

- Øjeblikke som dette sætter alt i livet i perspektiv. Jeg ønsker, at Christian kommer sig helt og hurtigt oven på det, og jeg beder til, at hans familie har styrken og troen.

- I øjeblikke som disse er sammenholdet i fodbolden så stærkt, og Christian og familien kan tage opbakning og bønne med fra alle.

- Jeg har hørt, at fans af begge landshold råber hans navn. Fodbold er et smukt spil, som Christian spiller på en smuk måde.


Af Mikkel Nøhr

4 kommentarer

bruger 120797 23:03          
Mærkværdigt OG USAGELIGT, bold.dk, at man midt i denne artikel kan spille på udfaldet af Danmark mod Belgien. LBM
Return_of_the_Mølbat 02:03          
Kasper Hjulmand sagde efter kampen, at man fik valget om at spille kampen færdig med det samme eller vente til kl. 12 dagen efter. IMO viser det en skræmmende mangel på empati fra UEFA, og derfor klinger Ceferins ord her rimelig hult. Hvorfor pokker kunne man ikke give spillerne 2-3 dage til at komme sig over chokket?
Peter Nielsen 03:01          
Jeg synes bestemt godt man kunne have givet i hvert fald indtil Søndag aften, men UEFA er ikke meget for at kampe spilles samtidig. At udskyde kampen længere ville kunne komme til at betyde Danmark og Finlands efterfølgende kampe også skulle rykkes, så jeg kan i grunden godt forstå at kampen ikke bare kan flyttes ex. 3 dage.

Tænkte også i første omgang at Ceferin burde holde lav profil, men ved nærmere eftertanke havde det sikkert fået lige så meget kritik. Det Ceferin siger er jo rigtigt nok, så jeg har svært ved at være voldsomt negativ over udmeldingen selv om jeg personligt helst havde været foruden. Som sagt havde Ceferin fået kritik uanset hvad.
kampito 03:01          
Fodbold er totalt ligegyldigt og alle var dybt rystet.. vigtigst at Eriksen overlever og kommer tilbage til livet og sin familie, hvad man skulle ha gjort og kunne ha gjort er pt. ligegyldigt..
Søndag 25. juli
Lørdag 24. juli